danger days the true lives of the fabulous killjoys

My Chemical Romance nya album danger days finns nu på spotify för oss som inte har premium förut.



lovelovelove


revolt

Sitter i skolan just nu. Är riktigt irriterad...& jag fattar ingeting av det vi håller på med nu på medieproduktionen. Vill bara hem och lägga mig i sängen och sova en stund. Cup ikväll hoppas jag blir lite mer taggad till dess. Men då finns det lite goa människor som säkert kan pigga upp mig lite. Nä det jag är irriterad över är inte ens värt att lägga ner energi på, bara så patetiskt.


fuuuuuuu...
pic; weheartit

21:39

Pluggandet lockade inte särskillt mycket innan idag...till och med att städa rummet var roligare!



när det blåser på månen

This weather makes me crazy. Kom hem från skolan och lyckades somna somvanligt...det är helt sjukt har gjort likadant i flera veckor nu. Kan aldrig somna på kvällarna för att jag sover mitt på dagen istället. Det måste vara vädret som gör det...för hur mycket man än sover så känner man sig minst lika trött som när man gick och lade sig. Måste också tillägga att myshumöret är på topp nu när kylan tränger sig på. Man vill bara ligga under täcket och mysa framför en film med sin fina påg.

Puss

devil's dance floor


yesterdays facelook in Black'n'White

bottoms up

Uschusch söndag...the worst day of the week. Bakis, trött, måste plugga & imorgon skoldags. Don't like it at all.

round it goes

Sitter och chillar ska strax börja fixa mig lite grann ska ha gäster senare & efter det bär det av på partaj awesome. Har inte gjort något speciellt idag bara lallat runt och städat lite smått. Har inte så mycket mer att skriva utan ha en kul kväll för det ska jag ha ;)

Puss




jackass

Jackass 3D i förrgår var så satans bra ! Satt och skrattade och grät igenom hela filmen. Rekommenderar den verkligen om man vill ha ett gott skratt.

Gitarrer och bas, trummor & hat..

Kort dag i skolan för min del för det bar av till malmö. Fixade fotavtryck till min inlägg jag ska få pga min benhinneinflammation. Efter det även ett besök hos tandläkaren då min tråd på baksidan av tänderna lossnat. På bussen hem träffade jag trevligt nog Elias och August längesedan !

Har precis käkat lite nu ligger jag bara och chillar i sängen...men vid kvart i åtta bär det av mot malmö igen för att kolla på bio med lite människor från lbs ;)

Vi ska se på...



Jackass i 3D !

dream on

Tusan har inte fått något gjort än ! Har kollar runt på internet efter töjningar & smileys.
Håller på att töja mitt öra nu och är uppe i 4 mm tänkte gå upp till 6 men förmodligen kommer jag tycka det är för lite när jag väl är på det men vi får väl se. Vill varjefall ha en sådan tunnel som på bilden nedan tycker den är ap snygg.

Sen vill jag verkligen pierca mig också...
Känner för att göra en smiley, det är så fint när man ler tycker jag ! Men det krävs nog ganska mycket tjat och bråk här hemma för att jag ska få göra det så än så länge får jag drömma tror jag..





RSS 2.0