21:21

Tja! Chillar på toan just nu, lär mig som sagt av mina vänner den här grejen har grymma Louise lärt mig, man kan nämligen spara tid genom detta? Hur jäkla länge sitter hon på dass liksom?! Don't get it, just get it over with men ändå. Kort och fin dag i skolan. Kom hem för typ en timme sen med sån jäkla smärta i ryggen. Har befunnit mig på handledar kurs i 3 timmar?! för att mina föräldrar tycker att jag ska börja övningköra. Usch och tvi massa jobb jag vill bara ha kortet direkt liksom! Nu har jag lyxat till det lite för det tycker jag att jag är värd hehe, popcorn it is! Godnatt you sexy bitch, sleeep well!




Ambitionen var ett långsamt gift

Från och med imorgon är jag äntligen back in buisness med min skoldator! Har saknat photoshop jättejätte mycket även om nu när jag tänker efter förmodligen glömt näst intill alla funktioner. Hoppas verkligen det kommer tillbaka med tiden. Annars har det varit en bra måndag och skolan gick hur fort somhelst! Världens mysigaste och komiska lunch med mina fina töser på café & le. Nu efter träning och dusch sitter jag och myser i min ziperall och kollar barcelona - villarreal med pappa. Sen bums i säng för min del!

godnatt


Genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

Hej. Trött tjej som skriver, söndagsmys/söndagsångest pågår förfullt. Ligger nerbäddad i sängen i min mysiga ziperall och kollar på misfits, snart klar med säsong ett så det är väl bara att langa fram säsong två ikväll då! Helgen har gått så jäkla fort men en bra helg har det varit. I fredags var jag inne på malmöfestivalen för andra gången. Hjälpte grymma Anna med modevisningen på stortorget, så himla kul verkligen!! Mötte upp lite fina vänner efteråt och gled runt, hängde runt, lånade pengar och köpte langos. Avslutade kvällen med lite dansmusik som den svenska björnstammen fick stå för. 

I lördags umgick jag med min fina pojkvän hela dagen, firade två år tillsammans två dagar förtidigt eftersom en lördag är lite roligare än en måndag. Startade med ett biobesök och jag tror inte jag gråtit så mycket i hela mitt liv. Vi kollade på jag saknar dig, den var faktiskt riktigt bra! Sedan begav vi oss hem till mig och lagande middag och åt efterätt. Jättemysig kväll med världens finaste kille. Jag är så himla glad att jag har dig Gustav!

hejmindatorärfylldmedtråkigabilder.se så ni får tyvärr ingen...

01:11

För en stund sen fick jag ångest för att jag inte gjort allt jag haft i mina tankar under lovet, men när jag kollat igenom några mappar med bilder på datorn kom jag fram till att jag faktiskt gjort väldigt mycket saker utan att ens tänka på det. Såhär i efterhand får jag ändå vara nöjd över sommaren 2011 för den har bjudit mig på många guldkorn. Resten får vi spara till nästa lov helt enkelt! På tisdag är det tillbaka till sitt schema vilket också kan bli lite skönt, äntligen få lite rutin på livet för det har sommaren varit dålig att bjuda på. Vara uppe hela natten, sova hela dagen, äta hela tiden eller ingeting alls, festa alldeles för många kvällar på rad, ja you name it. Rutiner it is, iallafall för ett tag för sen lär jag tröttna på det med!

Just nu spenderar jag min sista lediga kväll på lovet i min säng med regnet utanför fönstret och o.c på tvn. Måste lägga till att jag är sjuk också, en riktigt fin förkylning har jag fått nämligen. 

Godnatt

Hell is around the corner

Hej jag är vid liv! Jag försöker bara ta vara på mitt sommarlov...det lilla där är kvar av det iallafall! Umgås med fina människor, äter kräftor, flippar ur totalt på partyfronten, hamnar på max för att äta nattmat, myser med min fina älskling, kollar på alldeles för mycket film, äter popcorn och godis i mängder, taggar inför både match och maggio idag, ja you name it! Allt för att inte tänka på skolan som börjar på tisdag...längtar dock lite efter att kunna träffa mina fina klasskamrater varje dag, pluggfronten är nog det jag fasar annars älskar jag verkligen min skola! Nu ska jag lämna datorn ifred och packa fotbollstrunken för att sedan bege mig till Limpan och raka av mig håret. UNDERTBART!


38 minuter

Härom dagen var jag och två andra bruttor och hjälpte Anna Österlund med med märket ravashing mad backstage på en modevisning vid namn 38 minuter. Så jäkla kul, trots stressen och lite failande så var det så himla coolt, gaah!!! Är en liten tjuv som snor bilder från emmsans tumblr hehe..





Heart skipped a beat

Idag kör jag på en myskväll för mig själv (min pojke ville inte vara med), tända ljus, popcorn och filmer! Lite återhämtning från igårkväll så att säga det tog på krafterna lite. Men efter ikväll så är jag redo för att köra all in resten av lovet också. Grymt!

pinsamt jävla kär i dig

You’re just a copy of an imitation

Gutenmorgen! Ligger och chillar i Limpis säng och väntar på våffelgräddning hehe. Igår var vi lagom tuffa (läs nördiga) och satt framför varsin dator all night long. Har ingen aning om när jag somnade men jag vet att det var efter klockan tre. Inte bra, men nu ska jag hjälpa till med frukosten sen får vi se vad resten av denna fredag är villig att bjuda på!

mysigt igårkväll!
& morgonpigg mat idag!

sidecut - check!



Idag stod klockan redan på tio för att vara hos frisören vid elva. Är nöjd med min nya frilla syns det?
Nu ska jag iallafall iväg på träning i regnet kul -.- Sen återstår det att se vad kvällen har att bjuda på, vädret förstör allt för mycket av kvällarna och dagarna just nu. Blir för det mesta att ligga inne under täcket att kolla film vilket kan vara mysigt ibland men verkligen inte alltid. 

peace

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer. Längtar efter något som kan rädda mig

Angående rubriken har den låten verkligen suttit i mitt huvud i allt för många dagar nu hehe! Idag har jag varit i Helsingör med min snygga tös. Vi har ätit rödspätta, strosat runt och inhandlat lite godsaker. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och på att min pojke ska komma till mig. Fint!



sjunde augusti

Har chillat pung med min jättejätte fina vän Limpan dom senaste dagarna! Förutom idag...vi sprang nämligen jääääättteee långt idag med hashgänget! Känner mig rätt duktig just nu som orkade utan problem hehe! Ikväll ser det ut att bli utomhusbio i folkets park med filtar och massa picnick mums det ska bli mysigt. Heejdååå!!

såhär snygg var jag innan hashrundan idag fett va

Vi måste börja leva


Såhär såg pajasen ut när hon mötte sin kärlek för tredje gången hehe...
(fin spegelbild där i know)

Så uppsnärjd i det blå!!

Åhhåhå! Som jag skrev till Esther ganska nyss så är jag fortfarande alldeles uppsnärjd i det blå sen igårkväll. Håkan Hellström du är fantamig helt magisk! Finner inga ord, jag älskar dig mer och mer för varje dag! Vet verkligen inte vad jag ska skriva för att beskriva min kärlek till dig haha! Töntig jag är, men du är så fiiin! Här kommer lite kassa mobilbilder från igår..




Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

Hemma igen! Har haft en underbar vecka i Puerto Banus med pappa, skönt med lite riktig värme. Vi har gottat oss med god mat och dricka och massa strand/poolhäng med sol och bad! Var i Gibraltar också och besteg berget, gick säkerligen mer än en mil när vi kollade på utsikten, aporna och de andra sevärdheterna Gibraltar klippan hade att bjuda på! Landade med planet igår egentligen men åt en middag med familjen sedan sprang (nästan iallafall) jag hem till min saknade pojke. Låg och kramades hela kvällen och natten till en massa läskiga kriminalserier, ibland är det bra att sakna varandra! 

Just nu sitter jag och taggar inför kvällen det bjuds nämligen på Håkan Hellström i Helsingborg ikväll vilket jag gillar!! Tredje gången gillt nu, men detta är första Håkan konserten utan mitt trogna Håkanfan Esther :(
Jag är förövrigt väldigt rastlös och känner för att göra ALLT nu innan skolstarten! Saknar också alla mina fina girls...alla ni som känner er träffade vi måste fan träffas NUNUNU!!


Haha riktig king som vi träffade på Gibraltar klippan!

RSS 2.0