29/8


Det är så jag säger det.

Igår firade jag tre år tillsammans med mitt hjärta, min allra bästa vän, min klippa i stormen som han själv brukar säga. Kan inte förstå att det är tre år redan. Jag älskar dig. Du är det finaste jag vet. Vad vore jag utan dina andetag?

Don't make the good things bad.


Sputnik älskling

Har försökt skriva i veckan men det har inte blivit något vidare. Mest massa deprimerande från mitt otroligt fancy liv. Naah, inte riktigt va. I vilket fall har vi inte fått våra datorer ännu och jag är ledsen över det, vill testa på photoshop med lite sommarbilder som inte fått göra enté någonstans alls. Idag har jag sovmorgon och har hängt i sängen sedan det att jag vinkade av min man som stack till skolan. Har även hunnit påbörja en ny bok som har det finaste namnet. ''Sputnik älskling''. Mmm hejdå.
 

Agyness Deyn for Dr.Martens.




FINA!! Jag vill ha dem alla tre....cashflow pretty please. Jävla skor ruinerar mig.

37 grader celsius är allting som behövs.

Idag känner jag mig lite sorgsen. Som alltid råkar jag plåga mig lite extra när jag går med den känslan. Så ikväll stannar jag på mitt rum med instämmande musik, te och glass. Så himla dumt egentligen. Men skönt som fan. Livet just nu är på en del håll är så himla jävla dumt. Orättvist. Ville även nämna att jag tänkte få lite fart på denna sidan så smått. Om åtta dagar sitter jag nämligen där med photoshop igen och vill aldrig lämna ifrån mig min skoldator någonsin. Sådär nu var det sagt. Hejdoo.


Här är jag i det som var min nya hårfärg men som tyvärr redan lyckats tvättas ur :(

RSS 2.0