02.46



Idag har jag haft en lyckad dag på shoppingfronten med en fin vän. Plötsligt händer det typ. Nä men jag är glad och nöjd. När nyår är över ska jag exprimentera och köra topparna i färgburken. Det är spännande med lite förändring då och då.
Men nu går jag och lägger mig för sista gången detta året. Det känns konstigt och det ger mig ångest. Tiden går för fort. Jag vill inte att det ska gå riktigt så fort som det gör. Stoppa tiden eller något. Please.

Lookbook



Schaallla alla nu sticker jag till malmö med fluffga Louise. Det handlar om fika och shopping idag. 
Jag hänger på både lookbook och tumblr lite för mycket och förlorar min fritid. Men det är najs!
Vafan ska man med fritiden till annars liksom? Trams.

i shut the world outside until the lights come on.




Wzup! Sitter och redigerar, lyssnar på musik och dricker tea med sunkigaste frillan, jobbar på att ta tag i livet och hoppa in i duschen men det finns ju ingen panik så därför är det inte prio nummer ett. Kusmi tea och den stora fina röda koppen fick jag av min finaste i julklapp, han är bäst. Båda julklapparna ger mig sällskap ikväll då det ser ut att bli en händelselös kväll ikväll tyvärr vilket inte passar mitt rastlösa jag. Men det får gå. Natten är ung så det kan dyka upp något, jag håller hoppet uppe.

Emotional rollercoaster.

Igår hängde jag med en saknad pojkvän. Idag släpade jag upp honom lite förtidigt och tog med honom till Malmöstad för lite shopping. Har inte orkat ge mig ut tidigare då folk är som galna när det gäller mellandagsrea. Han skulle få ett par cheap monday av mig som andra julklapp. Jag kan konstatera att han är en jävel på att shoppa när det väl gäller. Jag däremot sög. Ingen nyårsoutfit fixad, men det kvittar nog ändå. Två tröjor till priset av ingeting fick följa med hem. Nu ska jag snart sticka till mitt hjärta igen för att kolla film med ett gäng.


Så himla fin. Jag dör.

Dansa fastän hjärtat brister.





Det stod myskväll med fina och saknade brudar på schemat igår, vilket absolut måste upprepas! Allt vi gör annars är fan att festa hahah, vilket definitivt uppskattas men det är skönt med omväxling. Äntligen har jag också fått smaka på Emmas omtalade räkmackor! När vi var mätta och belåtna lät vi kvällen fortsätta hemma hos mig med filmtittande. Vi satt uppradade i soffan och såg allmänt jätte coola ut våra i 3D-glasögon.
Skönt att äntligen få komma ut i världen igen efter allt julfirande och att ha någon i sin egen ålder att prata med. Kusiner är inget som någon i släkten har unnat mig tyvärr. Nu väntar jag äntligen på min fina pojke som hållt sig ifrån mig under julen. Glad tjeeej!

For new years eve.

Jag önskar så brutalt mycket att jag hade denna klänningen hängandes i min garderob. Tänk er på självaste nyårsafton. Perfekt!
Bild från kenzas blogg.

Ta det lugnt pojkar ni e bara halvvägs ner.





Den tjugofemte december idag och jag har gjort mest ingeting precis som jag brukar dagen efter julafton. Mina pyjamasbyxor som jag fick av mamma igår har jag vägrat ta av mig. Nu har jag motvilligt fått sätta på mig något annat för snart har vi våra årliga äta rester från julbordet gäster här haha. Annars håller jag på att lära känna mitt nya objektiv lite och har snart läst klart min fina Håkan bok. Livet.

Natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö.


Gud vad människorna runt omkring mig är bra! Har haft en urmysig jul tillsammans med den lilla släkten hemma hos oss. Dagen har bestått av en sprudlande känsla i magen, mat i alldeles för stora mängder, underbart sällskap och fina klappar. Nu är jag för trött för att göra något vettigt så jag ska ta bort mitt smink och krypa ner under täcket i min nya flanellpyjamas och en bok om bästa Håkan Hellström. Godnatt alla fina.

Nostalgisk dag.



Idag har jag tittat tillbaka i en hel hög med album. Hittade bilder på en barndomsvän som jag idag har hamnat på samma skola och samma journalistikgrupp som! Det där med att världen är liten. Det stämmer rätt bra.

Passade även på att snoka i mamma och pappas album från förr. Så söta.
Pappa var också student i Lund och hängde i stadsparken precis som vi gör nu.


Haha aw dör så söta. Snygge mamma!

Blev också sugen på att ha en hel hög med fotoalbum och minnen så från och med efter julafton ska jag köpa en hel hög med engångskameror som sedan ska få fylla en hel drös med album som jag ska bära med mig.

The wind goes right through you



Åhh ångest! Titta så fint det var förra året vid den här tiden..

Jag önskar att jag kunde tända eld på mina tankar.







Världens godaste julgodis är smörkola så det är vad jag har ägnat mig åt ikväll. Efter en dag med julstädning, julklappsinslagning och flams med knäppa familjen kryper jag och mina tankar ner i en nybäddad säng med en mysig film.

För trött för att dölja, det måste vara uppenbart.

Gulliga lärare på lbs som önskade oss en god jul.
Jag är så jäkla glad att ni finns tjejer! Ni är bäst.
Äntligen jullov. Julstämning på lbs hela dagen. Vandring och fika på stan med mina fina. Alla presenter till den tjugofjärde är klappade och klara. Ikväll klär vi den nakna granen. Sen spenderar jag natten hos mitt hjärta. Det känns att julen är nära nu.

Likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt.

Det är tisdag den tjugonde december idag och jag är helt slut i huvudet. Julafton närmar sig och julklappshjärnan vill mig inte väl. Idag har jag haft min fina Emma som sällskap i stan där vi hjälptes åt i olika butiker. Mycket letande efter det ''rätta'' men utan framgång. Det återstår fortafarande två klappar. Nu kopplar jag av med ischocklad och lussebullar i olika former framför bästa skins. Deckar gör jag inom en timme.




Smart och billigt julklappstips


Fett. Detta hade ju faktiskt kunnat vara ett alternativ om man som jag har svårt att hitta julklappar.
Hittade det på någon tumblr såklart.

2011-12-19








Ikväll hängde jag i Landskrona tillsammans med detta årets parkeringsvakter. Som en ''avslutning'' för årets sommarjobb ägnade vi oss åt några omgångar på curlingbanan. Fy fasiken vad svårt det var alltså. Haha men himla kul att halka omkring på isen i hopp om att träffa det nedrans ''boet'' med den 19 kilo tunga stenbumlingen. Efteråt när vi tokat våra förkylda näsor och värmt våra frusna kroppar belönades vi med lite snacks, kycklingvingar och en hel del prat. Nu kryper jag till kojs efter en lyckad kväll med ett skins avsnitt som sällskap. Godnatt.

Fint på lookbook.


Go out get drunk, come home pass out.






I fredags våldgästa jag och gulle Emmsan Augustens lägenhet. Gjorde mest ingeting vettigt förutom att äta tårta som jag fick för mig att bjuda på. Just nu på denna söndag dagen efter en festlig lördag önskar jag att min kväll igår hade varit lika lugn som den i fredags. Mår nämligen inget vidare idag. Så jag ska göra mest ingeting hela dagen för ikväll är det jag som bjuder min man på bio. Sherlock Holmes A game of shadows. Är redan sugen på biopopcorn och en stor fet jävla cola.

So happy I could die.


Himla bra kvalite det blev på den här bilden då.

This has gotta be the good life

Hemska morgon. Fick verkligen tvinga mig själv upp från min pojkes varma gosiga säng imorse för att cykla hem. Mest för att ta på mig anständiga kläder och fixa en liten lunchlåda som jag gjort varje dag under praktiken för att slippa slösa pengar på att äta ute. Men min älskling bestämde sig för att vara sjuk och ligga kvar i sängen mest hela denna dagen. Orättvis värld vi lever i alltså. Ikväll vet jag också att mitt rum MÅSTE städas det finns ingen undanflykt. Mår psykiskt dåligt om det är stökigt på mitt så kallade ''revir''. Nu: näst sista dagen på praktiken. Lyssnar på good life med one republic för att bli peppad idag. Puss
Coolt prövade att göra en gif-bild igår. Det var skoj att det funkade!

When you're happy like a fool let it take you over.


CHILLAR

These days makes me want to go back



En kall öl efter en dag i solen.



''Sola'' vid poolen i skuggan efter en krävande natt på llorets klubbar.




Friheten att kunna göra precis vad man vill exakt precis när man känner för det.

les misérables

Idag har jag varit kulturell och befunnit mig på malmö opera och betraktat musikalen Les Misérables. Började inne på Jensens böfhus med mamma på en mysig middag innan vi mötte upp lite kompanjoner som gjorde oss sällskap under showen. Himla fin söndagssyssla det där alltså. 






Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.


Jag har ju mått bättre än vad jag gör idag. Men det är på bättringsvägen. Lugna kvällar har gått och blivit mitt motto på senaste tiden vilket jag inte direkt gillar. Jag behöver iallafall varannan party!! Igår mös jag tillsammans med min fina och föräldrarna framför tvn. Inte för att  jag har varit direkt insatt i idol detta året så var det väl självklart att Amanda skulle vinna igår. Förstår inte de som säger tvärtom. Robin är tråkig och det finns redan så många andra som sjunger precis som honom. Amanda däremot försöker vara one of a kind och göra vartenda låt till sin egen, in my opinion. Dessutom är hon en förjävla cool brud. Nu vill jag äta frukost men det ser inte pojken ut att vilja göra...han sussar så sött. Det ser dock inbjudande ut så jag ska nog krypa ner under täcker igen med honom. Mitt hjärta.

Bunden till händerna. Bunden till föttera.







Idag mår jag inget bra. Verkligen inte bra alls.

Creepy Creepers



Äntligen! Imorgon hade jag tänkt ta tummen ur röven och beställa mina jävligt efterlängtade ful, snygga creepers.
Orkar inte sukta längre. I need you now shoes! Sincerely Mathilda..

Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.


-Världens sötaste Josefin. 

Idag mår jag inget bra. Eller egentligen gör jag nog det. Jag vill göra det iallafall. Det är bara min hals och mina öron som driver mig till vansinne. Jag var precis sjuk? och vill absolut inte bli det igen. Just nu känns det som sandpapper när jag sväljer och som om det skulle kunna börja blöda i halsen vilken sekund som helst. Inte kul med andra ord. Men det ska jag inte låta förstöra resten av veckan och framför allt inte min helg, punkt.

When we where in university, I had a crush on you.


Får rysningar bara av trailern. Måste se den.
Anne Hathaway - dör så snygg.

Längtan bor i mina steg så jag förlänger mina steg



Någon som förstår varför jag har en mac-crush för tillfället? Vill ha, vill ha!!! Detta är i vilket fall som helst min praktik plats denna och nästa vecka. Fint ska det vara. Annars är jag sådär äckligt pepp på livet och vill göra precis allt i hela världen och lite till. Känns som att det finns mycket att längta till framöver jag är iallafall sjukt förväntansfull...men egentligen kan jag inte sätta ord på vad det är jag längtar till. Confusing.

Jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än



Emma och jag är kings och har skickat in vår idrottsuppgift! En uppgift kvar nu bara. Men den struntar jag i för stunden för nu ska jag fira att första praktikdagen är avklarad och att skolan nästan är utrotad för detta året genom att titta på misfits och äta pastasallad. Livet ibland alltså. Fint!

2011-12-05

image
Idag taggar vi misfits säsong 3 ansnitt 6!

Tårögd..




When I'm with you I get the shakes. My body aches when I ain't. With you I have zero strength. There's no limit on how far I would go.






Hänger på tumblr och spelar sönder eminems space bound. Så himla bra.

Chunky Monkey

Hej söndag. Nu framåt kvällen känner jag att det börjar pirra lite i magen inför praktiken imorgon. Det är alltid nervöst när man ska bryta vardagstraditionerna mot något mer seriöst. Imorse väckte pappa mig med en rejäl frukost, äggröra, korv och pressade apelsiner. Sen fortsatte dagen på nova. Försökte peppa brosan till att shoppa men ikke, han ville mest åka hem eller springa runt bland elektroniken på media markt.



Omnomnom pappa unnade oss fika på Ben&Jerry's!

En ''chunky monkey'' passade mig bäst idag!


Sedan avslutade vi trippen på nova genom att hänga på media markt och testa objektiv. Julklappar ni vet!

Even when you know the way it's gonna blow it's hard to get around the wind










Grattis till Malleballe 17 år!!

Something in your magnetism must have pissed them off





Efter en himla trevlig kväll hemma hos sjuttonåringen Malin smög jag hem till en trött pojke och kröp ner under hans varma täcke. Det visade sig vara en bra plan. Speciellt morgonen därpå när jag fick frukost på sängen samtidigt som julkalendern rullade på datorn. Resten av dagen hade jag en mycket stolt pojkvän bredvid mig i sängen då jag spelade skyrim mest hela tiden. Ikväll är jag för den delen mycket pepp, men det ser tyvärr inte ut att ske något intressant. Jag väntar fortfarande på ett bra uppslag. Medans jag letar efter det ska jag se till att kolla igenom bilderna från igårkväll och kanske ge dem en omgång i photoshop. Puss

I don't need to speak, you're satisfied with silence

Har försökt mig på det där med att ändra lite utseende på bloggen, som ni kanske ser. Det var verkligen dags. Men jag vet inte om jag är nöjd än så det sker kanske lite ändringar till, vem vet? Det är trots allt ganska roligt men klurigt såklart att pilla i stilmallen. ÄNTLIGEN fredag by the way!! Hänger med min fina pojkvän och hans pappa till wild ginger ikväll och äter gott. Sen ska jag hem till födelsegrisen Malin på lite festligheter. Mums. Ser ut att bli en fin fredag och bra start på helgen. PEACE OUT hoppas ni också får en bra början på helgen.




Bilder från förra fotolektionen då vi skulle ''fota från höften'' alltså inte titta i kameran när vi tog bilderna. Det blev ju inte jätte lyckat tyvärr.

RSS 2.0