I don't mind if you don't mind

Packar förfullt just nu. Igår bokade pappa en resa ner till Spanien så imorgonbitti åker vi iväg till värmen! Det blir 6 dagar nere i Marbella/Puerto Banus. Helt okej och väldigt spontant! Jag gillar det hehe! 



söta cambilder!

random från min retrocamera


mysiga dagar i Småland


väldigt spontan tripp till Tivoli med pappa, broren & Limpi!
satsig middag med mina girls!
Idag-Köpenhamn med mamma!

tionde juli

födelsedagskalas som började i harmoni



och slutade i kalabalik

Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

*Vad händer, jag skulle ta tag i bloggskiten redan efter siesta men hur bra har det gått? Åt pipsvängen! I och för sig har jag svårt att hänga med mig själv så hur skulle det då gå och blogga om just mig? Har gett några fåniga inlägg som försök att komma tillbaka och detta skulle jag vilja kalla ännu ett hehe! Sedan sist har både jag själv och en mycket fin vän vid namn Louise hunnit fylla år! Blev ett spontant barnkalas med prinsesstårta, paryhattar och allt ett barnkalas kan tänkas innehålla! Det roliga började dock efter vi ätit upp allt på bordet och vrålat jag må hon leva...vi satt nämnligen helt tysta allihopa och undrade vad man gjorde därefter. Ni kan ju bara gissa vad det urartade till en timme senare. Jo en fet orgie med kåta och fulla ungdomar! Galen kväll men fy fasen vad kul vi hade tillsammans somvanligt! 

*Har inte heller berätta något om Limpans fina stuga i Smålandsskogar! Mysigaste dagarna på läänge med världens bästa människor. Kortfattat: Nakenbad, öl, cigaretter, blåbär, pannkakor, paddling, gräsklippning, fyllebrännboll, grillning, sol, kärlek, MYGG & massamassa mer alltså alldeles underbart! Kom hem lagom tills min bror förvandlades till en fjortonåring, sjukt!

*Min födelsedag började med presenter och tårta på sängen. Sen hamnade vi i Lödde å för att paddla kanadensare och kajaker. Skit kul och min familj är så himla underbar! På kvällen hamnade jag hos min Louise på ännu ett födelsedagskalas och denna gången för mig hihih! Har verkligen världens finaste vänner och pojkvän, herregud vad jag älskar er ♥

*För bara några dagar sedan hamnade jag och Lojjsan på fest i Esarp, mitt ute på landet med andra ord men ändå. Det blev en förjäkla grym kväll, natt, morgon eller vad man ska säga jag kom ju inte i sägn förrän klockan tolv på dagen efter festen haha! Igår var jag och min älskling och såg den sista Harry Potter filmen på bio. Den var väl helt okej men inte riktigt vad jag förväntat mig men nu är det alltså the end of Harry...sad but true. Imorse begav jag och min fina mamma oss till Köpenhamn för att spendera dagen på ströget med god mat och affärer. Så mysigt att bara umgås med sin mammi, det händer allt för sällan känner jag...

Ja jag ska väl ta och börja avrunda det här långa inlägget om det ens är någon som orkat läsa hela vägen hit haha. Men det har hänt så himla mycket så jag vill komma ifatt det jag gjort med bloggen som är helt ovetande men lite så ska det ju vara det är ju trots allt sommarlov.

Passar också på att skicka en tanke till alla drabbade i Norge innan jag avslutar...så himla hemskt och sjukt det som har hänt!

så nära får ingen gå

Heeey! Hemkommen efter en dag på jubbet med lite extra cash i fickan jao. Ska duscha av mig lite lätt sedan cykla vidare till min Limpa. Ska beställa hemkörning på pizza och kolla skins hela kvällen, PERFEKT! Blä pallar inte snacka så mycket mer...så haaij! Gud vad jag är tråkig och oseriös förtillfället, älskar livet.


jag gråter bara i regnet

Inte okej! Har seriöst inte skrivit av mig sedan innan siestafestivalen...har haft för mycket runt om mig enda sedan dess. Siesta, skolavslutningar, studenter, en trip till Lloret de mar i Spanien, midsommarfirande och partaj hemma hos Philip. Kortfattat vad som hänt sedan sist typ. Men lovet är fortfarande i full gång för imorgon drar jag iväg till Småland med mina homies för att leva stuglivet några dagar. Tillbaka på torsdag då min alldeles för gamla lillebror fyller 14 år.
Det vart bannemig skönt att skriva en truddelutt här inne men nu får det vara stopp för ikväll, behöver lite sömn för imorgon
lämnar vi vår lilla håla redan vid nio tiden!

puss sålänge alla fina


Lloret det mar - Spanien ! Partyparty med brudarna.
Midsommar med start hos Louise för att sedan dra vidare till Danmark!

Har dessutom jobbat ''vääldigt hårt'' på badparkeringen!
Igår befann vi oss i Löddeköpinge på party i Jinerts lya!

RSS 2.0