Let me in. Where only your thoughts have been.

Okej är så himla taggad på att bara åka just precis nu i denna sekund! Inte många timmar kvar nu och väskan är packad och allting är med (hoppas jag). Snart får jag krama om mina favvisar igen, wiiiih. Utöver en mega taggad Mathilda har jag haft en himla bra helg också. Överraskningsmiddag för snygga Malleballe i fredags och visst fan blev hon överraskad alltså haha grattis sötis! Idag har jag varit effektiv sen det att jag vakna med dammsugning och packning. Sen har jag hunnit med en rejäl shoppingrunda med mitt hjärta. Den mannen kan shoppa när han vill alltså!! Själv sparar jag shoppingfingrarna till London och har bara uppdaterat kånkenryggan idag, den gamla sjöng nämligen på sista versen (enligt mamma mest dårå). Nä nu ska jag krypa ner, titta på något fint och somna om det nu är möjligt. Godnatt och farväl!!

En vulkan inuti den polerade ytan.

Jag lever. Idag börjar jag göra det iallafall. Det är fredag följt av ett lov. Ett lov som jag ska få spendera med finaste brudarna. Som vi ska göra London hela veckan lång alltså. Saknar dom som satan! Pappa har fixat en resväska som jag helt ärligt får plats i själv tills på söndag. Gött haha. Imorgon måste jag fan börja packa, jag som suger på att packa ska göra det på endast en dag? Härligt. Men jag är glad ändå. Nu ska jag göra mig iordning så smått inför en kort skoldag som börjar halv ett. Omnom. Nu börjar det.

såhär vill jag att min säng ser ut

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

Äntligen och det börjar bra.

Catch the silence when it sings.

Sitter i sängen och torsdagsmyser. Tänkte gå till skolan idag men det sket sig. Istället tog jag sovmorgon och hamnade tillsist på biblioteket av alla ställen. Men det var mysigt. Fredag imorgon och det vankas partaj. Härligt. Har saknat mina töser nu när vi inte setts varje dag på grund av denna dumma praktiken. Imorgon blir det ändring på den saken och det är jag glad för! Nu ska jag fixa en text som ska va klar imorrn. Ordbajsar Mathilda gör sig redo. Hehe som alltid. Living on the edge, är ute såhär i sista sekund. Typiskt va? Jag som vill sova.

Åh, min pojke och lille Ninen var trötta imorse.

Let me occupy your mind, as you do mine.

Ligger och dör i min säng tillsammans med min feber, skins och äkta människor. Helt ok.

We're all actors in this play.

Mår riktigt jävla dåligt just. Kroppen känns så himla svag. Mitt immunförsvar har slutat fungera skulle jag vilja tro.

Another drink, my favorite brew will help me to confront the truth.


Köpte denna skönheten till klänning när jag och Linn promenerade runt i camden. Klippte av armarna och vips var jag förälskad. Fiiiin! Kan inte bärga mig tills det blir varmt och man kan bära den med bara ben, docs och jeansjacka! Whopwhop faaancyfuck.

I follow rivers.






"Don't stop imagining, the day that you do is the day that you die."

Övningskört idag. Jag suger och är rädd för att köra i mer än 10 km/h. Tönt! Sen sov jag massa timmar, blev väckt, åt middag. Nu ska jag väl krypa till kojs igen...pensionär är vad jag är. Håller på och tackar nej till fester :o Varför?! Så kan det inte förtsätta. Bättre lycka nästa helg alltså.
Imorgon ska jag packa. London på måndag och träffa Limpi. Åhh som jag längtar. Men nu ska jag titta på Pelle Svanslös och fortsätta med mina pensinärfasoner. Härligt någon som vill joina kanske?

v.9

Finaste jordgloben och sötaste Totoro, jag är kär i honom tror jag..
Fikade med fina rebecca en dag och bar mina diskreta sammetsleggings en annan.
Frukost i det fina vädret och mina fina diskreta sammetsleggings.
Köpte en fet tröja, var nästan tvungen jö. Sen var hatten också väldigt fin. Den är blå egentligen.

I blame coco.

Har en crush på ''I blame coco'' för att hon är så jävla grym (snygg också)!

RSS 2.0