Objekten under radarn är de som skapar myter som slår hål på en orättvis värld


Nya fina jeansjackan! Nu: väck med sminket, krypa ner under täcket, sätta igång med någon av alla bra serier, vänta på pojken och lyxa till det med lussebullar och mjölk! Imorgon ska väckarklockan få lov att påminna mig om att det är den 1:a december och att julkalendern kickar igång, fint. Godnatt.

Jag den svage jag står ensam kvar, en sista rest av en utdöd art





Ibland är det roligt att titta runt på gamla bilder i bortglömda mappar.

Ur besvikelsen, skammen, kom långsamt en känsla av makt

Har kurat ner mig i sängen hos pojken för kvällen. Känner mig lite som stormen utanför: konstig, arg, ledsen och besviken samtidigt som jag är lycklig och flummig. Helgen har varit den lugnaste på länge, tråkigt men sant. Lillgammal är vad jag har varit. Spelat trivial pursuit och druckit te på en lördagskväll, hej tant Mathilda! Vill ha en galen helg inom snarast. Behöver festa till det rätt rejält för att stilla mitt behov. Det låter ju inte ett dugg töntigt. Godnatt, imorgon är det måndag och en vecka i skolan innan praktik, thank god it's killing me.

Svara rakt från hjärtat nu ditt medlidande kan jag vara utan

Känner mig äntligen lite mer levande efter en promenad med två söta pojkar i den friska luften och kvällsmat med familjen. Nu kommer snart min sexiga Limpa hit för att äta gottis (som är såå värt fettet) och kolla matchen mellan Milan och Barca. Det är nog gottiset och sällskapet som intresserar mig mest tror jag hehe. Imorgon har jag bestämt mig för att släpa mig till skolan hur jag än mår, så är det och punkt slut. Puss på livet.







Bilder från min gamla engångskamera. Måste införskaffa mig en ny inom snarast. Det är så kul att se bilderna i verkligheten också och inte bara på en skärm där de inte gör någon nytta.

Som cesium och syre brinner jag alldeles klart

Jag har gått och blivit sjuk. Idag känner jag mig lite på bättringsvägen men man ska väl inte ropa hej. Idag har jag sovit lite för länge, bakat scones, tänt ljus, snurrat min jordglob, lyssnat på kent, men för det mesta hängt i min säng och ringt några panikartade samtal angående praktiken som närmar sig. Sent ute somvanligt.

New York






Hamnade inne på Lojsans facebook och hittade en länk till min blivande lägenhet!

I denna byggnad finner du på 33:e våningen, denna nära 300 kvm stora, supercentrala lägenhet. Här har du panoramautsikt över Central park, Hudson River och Manhattans skyline. Våningen flödar av ljus och rymd med hela 3,5 m i takhöjd, tre sovrum, fyra badrum samt två stora klädkammare. Sällskapsdelen, vackert inredd i venetiansk gips har magnifik utsikt över östra, södra norra delarna av Central Park. Här finns också ett burspråk med öppen utsikt över östra Central Park. Ett vackert inrett bibliotek med makalös vy över parken och Midtown skapar en sofistikerad atmosfär. Även i köket, som är ljust inrett med alla faciliteter blickar du ut över New York och Central Park. Intill köket finner d matsalen med burspråk och utsikt över Manhattan. I fastighen finns ett fitnesscenter med 23 meters pool, bibliotek, lokal för festligheter alt. trevliga middagar samt konferensrum & privat garage för de boende i fastigheten. Pris 31 500 000 USA Dollar

Weekend Wars



finaste ryggen på finaste killen

Utkast: Nov. 18, 2011






every day im tumblring

22:06

Känslan av att krypa ner i en nybäddad säng efter man har tränat och duschat, fint som snus! Idag har jag varit världens lataste men också lite kreativ. Fotouppgiften - check. Halv dag i skolan imorgon där Peter bjuder på sitt vanliga journalist-fredagsmys. Från och med nu taggar jag järnet inför lördag, det kommer bli bäst. Livet, ja det rullar alltså! Vill också säga att jag saknar dig mest hela tiden ♥


Värsta fina bänken hitta jag nere i hamnen idag, passande!

Du är varm när jag är kall

Godnatt nu ska jag sova, jätte länge för den delen, har trots allt en fin sovmorgon imorgon! (update snälla Peter mejlade precis - ledig hela dagen imorgon, thank god!) Men första stoppet: Misfits säsong 3!

Can you lie next to her and give her your heart, your heart?



Dansar runt i mina nya fina sammetsleggings och min coola ramones tröja (kul att jag har den på mig i headern också) för att jag är glad idag. Fick nämligen en efterlängtad jordglob igår av mormor och morfar och nu har den installerats på mitt rum. Älskar mitt rum mer än någonsin just nu, så himla mysigt. Det firar jag genom att spela kent ur mina högtalare mums!! Men lyckan kan inte vara förevigt...nu måste jag plugga. Tur att mitt rum är fint, det håller mitt humör uppe!

Tänk om John Blund är pedofil






Fint avslut på en fin helg. Middag för nio hemma hos min fina. Nu avslutar vi kvällen i sängen med ett avsnitt karatefylla för att ge ännu en dos glädje i livet.

When the stars are the only things we share

Tänkte mest säga att jag lever och jag mår bra. Imorgon är det fredag och det behövs verkligen, trots att hela helgen redan är fylld av planer och plugg. Nu ska jag bita ihopa och kanske skriva klart min läslogg. Puss.

RSS 2.0