Every single time it all shifts one way or the other.

Snygge Emma fotade mig och Alexander för en grej i skolan för nån vecka sen btw. Snodde ner bilderna från facebook
därav den halvdanna kvaliten. Men ändå. Kallt var det. Tur då att vi har vikingagener!!

Fuck this shit sa hon och kastade matteböckerna på golvet. True story..


The sun, it rises slowly as you walk.

Mina finafina skor och en jättegod pannkaksfrukost med min fina Gustav!
Sötisen och nya fina engångskameror. Samma runda köpte jag en ny LP-spelare också. Den är fin.
Två stycken av mina cravnings!
Just nu: Matteplugg som allt annat än intresserar mig också lite nyponsoppa. Snart gymmet.

Lite från min fredag.

kaos.

22:35

Nu ska jag och min snyggis krypa ner under täcket för denna helgen. Har gråtit en skvätt ikväll för att jag är så extremt retarderad och trög när det gäller matte. Tur han är så fin och tröstar mig och går igenom det en gång till lite extra snällt och långsamt. 29:onde idag vilket betyder månadsdag för oss. Så det blir film, varmchoklad och popcorns mys. Inte för att det är så ovanligt med sånt mys när det gäller oss men ändå!

Godnatt.

Du har tänkt allt som sagts om mig.


Lång kväll igår, det slutade ganska sent. Våra föräldrar kan om de vill. Jag Fina och Mandis satt mest på mitt rum och tittade på filmer och serier. Kan ju säga att vi verkligen låg i matkoma allihopa. Himla kul att träffa tjejerna. Det får vi bättra oss på!! Men nu ska vi släpa varandra till gymmet så vi blir träningskompisar snart. Idag tänkte jag plugga men vi får se hur stor del det får av dagen. Jag och pappa ska nämligen köra och köpa en skivspelare till alla LP's vi har i huset. Sen ska jag gosa med min fina! Längtar.

Home sweet home.

Ja som noterat har jag landat här hemma precis. Igår vankades det festligheter i Malmö och innan det sushi middag med fina flickorna. Klockan två mötte min fina upp mig vid bussen och sedan däcka jag stenhårt i favorit famnen på direkten. Idag har vi mest sovit. Pannkakor till frukost för att sedan gå och sova igen. Vaknade igen för fastlagsbulle-fika. Nu ska jag börja göra mig iordning för ikväll för vi ska ha lite folk på besök här hemma. Puss och sånt, ha en fin lördagskväll.

What do you do with the left over you?

Whopwhop sovmorgon idag igen. Ser lite ut som Micheal Jacksson på sista bilden. How lovely? Vaknade precis, nu ska jag bara skicka in min uppgift sen chilla tills jag börjar. Inte förrän klockan ett. Ah gött!! Fredag idag också, even better. Tack vare min sovmorgon finns det också en god chans att jag inte deckar redan klockan nio ikväll. Tack Peter! You kinda made my day.

Sånt som får mig att vilja flytta..

..och att vara oberoende av pengar. - found on tumblr

This town is like a prison, and I want to break free.


15:10

God frukost imorse, tänk om man kunde ta det så lugnt varje morgon. Just nu sitter jag fast i skolan med en journalistikuppgift. Men snart raderar jag dock det ur mina tankar och tar mig till gymmet. Taggad! Så får jag ta tag i uppgiften sen. Som sagt man skriver bäst framemot småtimmarna ändå!

A force running in every boy and girl.

Varför kan inte alla morgonar vara som denna. Att vakna av att en fin pojke håller om en. Ligga och dra sig lite för länge. Vinka av honom efter frukost i den kyliga vintermorgonen och själv gå tillbaka för att göra te och gosa ner sig framför tvn. Unnar mig själv lite ''sovmorgon'' idag, men mest blir det en mysmorgon. Nu är det dags för nya one tree hill avsnittet i sängen. Åh också snart fredag & ikväll ska jag träna. Livet!


Some die young.


The moon is dancing among the clouds.

Godkväll. Har hängt med min fina pojke hela dagen. Nu sitter vi i soffan och har el clasico som underhållning tillsammans med popcorn och muffins. Imorgon tänkte jag ta lite sovmorgon, är så trött att ögonen svider just nu. 30 min kvar av matchen sen ska vi däcka rejält i sängen. Längtar såååhäääääär mycket verkligen alltså! Adios amigos.

Coola katter in school.


You said you felt so happy you could die.

Åhåhå. Trodde aldrig det skulle kännas såhär bra att träna. Tog ut mig ordentligt på gymmet idag och det känns så jäkla bra!! Nu äter jag frukt och dricker pressad apelsinjuice hej hurtnisse när kom du in i mitt liv?! Nu engelska plugg innan jag deckar i sängen. Godnatt och sånt.


Utkast: Jan. 23, 2012


Our dreams will break the boundaries of our fear.

Missbrukar te denna söndagskväll och beundrar min brutalt fina pojkvän.

dr.martens

När jag kommer till London (snartsnartsnart) ska jag införskaffa dessa hetingar!
Hittade på tumblr någonstans.

Coolaste paret i stan...


You take what is yours and I'll take mine.

Restaurang mys igår på mysigaste kina restaurangen för att fira Gustavs pappa på födelsedagen. När vi kom hem var vi deprimerade för att vi inte hade något att göra. Det slutade med att vi klädde ut oss och tittade på star wars och åt på tok för mycket godsaker. Idag när jag följde pojken till bussen och jag gick hem hade jag den finaste promenaden på länge. Vi skrattade oss lyckliga över snön som långsamt föll mot marken eller klädde ut oss till snögubbar. Resten av denna söndag blir en ta-det-jävligt-lugnt-dag. Orkar inget annat.


Feeeling good.

Journalistik uppgift inlämnad i sista sekund - check! Har hunnit med en sväng till gymmet idag också med pappa för att ''prova'' på. Känns så himla skönt att ha tränat igen efter en himla massa latande. Vill att det blir fortsättning på den fronten! Så gymkort ska fasen inskaffas inom snarast. Belönade mig smart nog med en ''litenliten'' chokladkaka efter gympasset hehe. Precis som det ska vara! Nu ska jag försöka sova om jag kan det vill säga. Jag vill kunna... men har haft lite problem hela veckan. Men det har nog gjort gott med träning. Godnatt.

Jag saknar er fismumrikar!

Så uppsnärjd i det blå.

Idag borde jag få pris för att vara världens gulligaste flickvän, iallafall en nominering tack! Jag hade blivit glad av att mötas av det här ståendes på sängen så är det bara. Hihi känner mig gullig. Nu ska jag och mitt hjärta njuta av en film, någon fin serie eller lyssna på en jäkligt bra spellista på spotify tillsammans. Åh är så glad idag. Himla fin känsla!! Pusspusspuss godnatt.

Dör.


22:31



tumblr

Well hello there..

Var bara tvungen bilderna var ju perfekta för en gif...sawry festher!

Mitt lille land.


Efter en lång skoldag tyckte snygga festher att vi var värda en sväng på stan. Hamnade på donken tillsist med varsin go milkshake.
När jag kom hem tyckte jag att jag var värd något speciellt (igen). Så det blev pannkakor, tea, pressad apelsinjuice och äpplebitar. Allt detta på mitt mysiga rum tillsammans med några goa spellistor.

21.21

Har hängt hos mormor och morfar denna söndag. Ätit massa gott som alltid. Kalops till middag och fastlagsbulle till efterätt. Omnomnom.
Lyckades sno med mig två mysiga koftor som tillhör morfar en av dem tänkte de slänga. Tur att jag räddade den!

untz-untzz baby.


Nya fina jackan är ett fynd från carlings. Den butiken ska alltid vara värst när det gäller reor. Från 749 riksdaler till 50 kunde jag inte låta bli. Visserligen är den i storlek L. Men hallå vem skulle inte kunna vika upp armarna?! Gött att fynda iallafall!

Tell me why we're talking when we dance so good.


Det va så mörkt den kvällen jag gick hem jag hade hoppats på något.



Har precis insett att det blir ännu en lugn helg. Idag har jag hängt på nova lund ett tag med mamma. Sen satt jag bakom ratten för att uppdatera mina körkunskaper. Nu har vi haft en mysig familjemiddag och kvällen kommer spenderas med en kopp te framför tvn och datorn. Hoppas ni har en roligare helg än mig. Puss och godnatt hejdå.

2012-01-14

Godmorgon från en uttråkad tjej. Flydde fältet igår och sov hos min gulliga pojke. Somvanligt vaknar jag först och blir rastlös på två sekunder och är det någon som INTE går att få upp från sängen så är det Gustav...
Så jag blir illa tvungen att hitta egna tidfördriv men nu är dom slut. Har nämligen läst alla bloggar jag följer, kollat tumblr, lookbook och facebook. Har bara ett kvar. Att väcka honom. End of story.

Ett tidsfördriv att dö för.

Nu när jag får sova kan jag inte sova. Jag är pigg och kollar på skins. Imorgon är det fredag iihh det gör mig glad. Nästan så det pirrar inombords av att veta att jag är ledig igen. Trots att det bara gäller två dagar är jag himla lycklig. Ska ta tag i mitt övningskörande lite denna helgen har jag bestämt. Lika bra det. Hade varit fett att kunna ta den nedrans kortet precis när jag får lov. 6 månader kvar ''bara''.
- Nu back to skins. Sleep well -


Har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken. Mot den svarta rymden ovanför molnen...

fin nathan.

Dödtrött. Efter skolan powernapade jag lite för länge. Åt sushi som gulliga pappsi köpt med sig. Är fortfarande trött. Ska duscha väldigt länge nu. Byta lakan. Göra te. Titta på pretty little liars. Sova en gång för alla. Vill också berätta att jag ska bli positivare än vanligt och har börjat denna process med att göra en feel good lista på spotify. Den ska användas som kur mot det negativa i mig. Bra va? Det ju nytt år ni vet.

Vad jag bryr mig om nu. Är dina armar om mig.



Fotolektion. Jag är trött och hungrig. Det var extremt jobbigt att slita sig från sängen idag. Helst av allt hade jag legat kvar där hela dagen och kramats med min fina med filmer rullandes på tvn. Men nej. Önsketänkande. Nu är jag här. Let's make the best out of it

Me my creepy creepers and I.


Yesterday...

...hängde jag med Rebecca och testade lyckan på lommas seconhand affär. En jeansjacka rikare stack vi till hembageriet där vi satt i någon timme med varsin fastlagsbulle som sällskap. En stund därefter tog jag mig in till lund för att möta Emma sen stack vi vidare till landet (ginnarp med andra ord). Esther bjöd på värsta middagen, gosh vad vi krängde. Sen återstod det en himla massa att prata om och mysigt filmtittande. Hädanefter får vi ta oss i kragen och göra det här lite oftare!

Esthers rum är det mysigaste som existerar (hennes gulliga voffi också)!

asdfgsh...man få inte vara så söt.

Snälla mamma och pappa ge mig en av varje...

Straighten up little soldier.


I'm scared of the middle place between light and nowhere.




Hängde med pappa och brosan till alnarp i brist på annat idag. Det var mysigt. Men sen började det regna och jag frös ihjäl. Tinade långsamt upp med en kopp choklad i sängen. Nu ska jag baka sockerkaka och titta på två steg från håkan <3

Vill.inte.sova.ensam.

tumblr

...

Usch känner mig lite nedstämd just nu. Har vinkat av två av mina bästa kompisar idag. Från och med imorgon är London deras hem i ett halvt år. Både finaste Malin och Amanda lämnar mig också. Hur ska jag klara mig?! Dumma Polhem europa linje. Jag ska våldgästa dem två gånger under kommande halvåret!! Det måste jag, annars går jag under. Har återupplivat mitt skypekonto också, de ska inte få slippa mig alls!! Karamellkungen10 is alive again eheheh.


In the shady of the trees it was a summer breeze.

Jag har nog aldrig varit på så många utlandsresor som år 2011. Det började i Österrike Ischgl med den årliga skidresan sen flöt resandet på med jämna mellanrum. Lloret de Mar med mina snyggisar följt av en impuls resa till Marbella med pappa, Mallorca med min pojkvän och hans släkt sist men inte minst Aiya Napa med fotbollslaget. Även 2012 ser lovande ut med två resor som redan är bokade mot destination London.

Lloret De Mar:
Marbella/Puerto Banus:


Mallorca:

Ayia Napa:

Saknar er redan.

Jag och mina störda kompisar i torsdags. Gud vad jag kommer sakna min Limpa och Lojjs. Schysst att lämna oss andra i Sverige, London verkar så mycket roligare. Men ni får ändå ha det så jävla bra sen kommer jag och hälsar på två gänger så ni får det ännu bättre ehehe.
Puss på mina sötisar.

Having a hard time breathing.


Första gången på ett tag jag hänger med min dator alldeles ensam. Har blivit sunkig och orkar inte göra någonting alls. Tittar på film efter film hänger med mitt hjärta och familjen. Det lugna humöret är inte likt mig. Det är nästan så jag blir rädd. Jag tror det är ångesten om att skolan snart börjar som har tagit över min kropp. Illa. Ett jullov som varar förevigt hade suttit fint just nu.

Kastar stenar mot himlen.


Idag är det en alldeles för grå onsdag. Det regnar. Skolan närmar sig. Men även torsdagen, jag är så taggad! Har fixat och donat lite idag så jag slipper imorgon. Ikväll gosar jag med mina favorit flickor. Mums det blir nog ett bra avslut på lovet ändå.

23.17

Every day i'm tumblring.

Jag behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll.

Sitter nersjunken i soffan för ikväll. Ska bara ta det så jäkla lugnt, titta på kronjuvelerna och dricka te. I brist på andra bilder kommer det några på mina fina stora koppar som jag fick av mammi i julklapp. Gud vad jag gillar dom. Godnatt så länge.



Visa mig den maximala hastigheten.

Idag har jag varit flitigare än vad jag varit på typ tre veckor. Jag har tränat. Stolt brud! Nu gör jag mig
iordning för middag och biobesök med min pojke och hans familj. Passar på att inviga nya jackan som jag
hittade på h&m's barnavdelning för endast 200 svenska rikdaler. Fett. Snygg är den också!


tumblr

01.23


Fick denna frågan någon gång i veckan så jag tänkte bara ta det nu lite snabbt då jag ändå inte kan sova så som regnet smattrar på rutorna.
Jag har en nikon D60 som jag fick i komfirmationspresent så det måste snart vara tre år sedan om jag inte är helt ute och cyklar haha. Sedan dess har jag använt objektivet som man fick till alltså ett Nikkor 18-55 mm 3.5 - 5.6. Men denna julen fick jag ett Nikkor 35 mm 1.8 vilket jag fortfarande håller på att lära känna men jag gillar det riktigt starkt för en inte så dyr peng. Sen till redigeringsbiten. Jag redigerar bilderna i photoshop Cs5, egentligen gör jag inget speciellt med bilderna utan bara det som faller mig in i stunden så det kan blir lite hur som helst.

Skål för 2012!



















I feel my heart beating to my favourite song.

Sjukt. Nu är vi inne på år 2012!! Steg upp från min pojkes säng för två timmar sedan. Vi har gosat, ätit, tittat på film och somnat med jämna mellanrum sedan klockan tolv idag. Precis som det ska vara den första januari. Det blir nog inte så många fler knop idag för jag sitter redan nerkrupen i soffan med en kopp te brevid mina föräldrar. Fick en fin start på det nya året uppe på min pojkväns tak där vi hade utsikt över hela Lomma och såg raketerna på bästa möjliga sätt. Skålade in året med champagne och fick nyårskyssen av min fina.


RSS 2.0