I'm a daydreamer




Idag har jag:
*Legat i sängen
*Kollat sönder O.C
*Missbrukat datorn
*Mumsat på godis från Border Shop
*Druckit varm nypoonsoppa 
ur världens gladaste kopp

& nu ska jag måla mina nakna naglar och vänta
på att goa solsidan ska börja!

iscgl part one







onepiece eller inte onepiece..

Åh vad jag är sugen på att klicka hem en...
eftersom jag är en så flitig chillare borde
en onepiece vara ett måste i min garderob!


baaaby baaby babyy ooohh

hello fellas! Kom hem vid sju igår sedan tog jag en mycket välförtjänt dusch efter en 12 timmars lång bilresa. Sen kom min fina hit som jag har saknat såå mycket och jag bokstavligt talat kramade ihjälp honom...mums. Denna söndag spenderas i sängen framför film och data. Känner lite ångest inför skolan imorgon eftersom det känns som jag inte fått något lov alls. Beror nog på att det har varit full fart i Österrike hela veckan utan en enda lugn stund. Kommer kanske lite bilder därifrån då och då får se när jag orkar.

puss


coola familjen minus pappi

friday I'm in love

Efter en hel dag i bilen har jäkligt ont i gumpen vill jag lova. Men nu är familjen framkommna i Kempten där vi övernattar för att imorgon kunna fortsätta resan mot Ischgl. Skönt med en paus tycker jag. Ligger i sängen på vårt fina hotel och chillar det hade jag tänkt göra enda tills det är dags att mätta magen. Sorligt nog verkar pappa inte tro att det finns trådlöst internet på vårt hotel i Ischgl så vi får se hur mycket jag befinner mig här inne. Men det löser sig ska ända spendera försöka spendera mycket tid med alla fina människor som ska bo med oss där hehe :D






dagen änsålänge genom fx camerans lins!

170211

Har tagit farväl av min fina pojkvän för ett tag sen. Nu yrar hela familjen runt i huset som höns och försöker packa ner det sista och göra en mumsig matsäck till bilresan imorgon. Själv tänkte jag varva inatt för att kunna sova hela resan men det är nog näst intill omöjligt. Har inte sovit ut på hela veckan och jag är grymt trött redan så dom planerna kan nog gå i splitter redan nu. Skulle tro att jag har koll på det mesta så det ska nog gå bra annars lär jag märka när vi kommer fram till Ischgl att jag glömt något och då känns det lite sent påkommet tyvärr. Nae nu orkar jag inte befinna mig framför datorn längre det får räcka såhär. Ska gå och lägga mig i sängen framför en film och försöka ta det lite lungt istället för denna resfebern som har uppstått..

Men ha ett dunderfint lov alla människor som är kvar i Sweden och festa lite för mig också så blir jag superduper jätte glad!



det dom aldrig nämner

En halvtimme kvar av skoldagen! När jag slutar ska jag möta upp min pågabelle sen ska jag spendera dagen med honom tror jag. Är grymt sugen på pannkakor så ska försöka tvinga honom att laga det med mig gottgottigottgott. Sen måste jag verkligen packa klart det sista. För imorgon bitti lämnar familjen Johansson landet för en vecka i Österrike. Mysigt må jag säga är riktigt taggad på att åka skidor det är ju så satans kul hihi.


hade tråkigt igårkväll när jag skrev på mitt tal så min bror fick agera offer hehe...

döskallefetisch

Hej nu har jag mediekunskap det suger ganska hårt men
när man varvar arbetet med facebook funkar det väl
ganska hyfsat ändå...
tydligen kan man lida av döskallefetisch också...

pocket full of sunshine

Sitter i vårt alldeles för tysta kök och skriver så fingrarna brinner. Inte riktigt kanske men nästan. Försöker bli klar med mitt argumenterande tal som jag ska hålla på torsdag. Känns lika bra att få det gjort så man har det ur världen. Annars är det ju inte så jäkla mycket kvar av denna veckan skulle jag vilja säga. Imorgon är det onsdag vilket är najs ska chilla med Danneman och börja med film på medieproduktionen sedan är det pshyco-möte vilket är toppen! Torsdag är det väl en hyfsad dag i skolan med redovisning och hålla tal...det kommer kännas bra efteråt. Sedan på fredag är jag ledig, för då drar vi till Österrike och åker skidor som alltid på sportlovet! Grymt kul. Ikväll får jag väl ta tag i att packa resväskan, fixa musik till mobilen och lite filmer till datan kan ju inte skada eller hur ?


finns inga ord för det, på det här jävla språket

Oh yes! Känner mig grymt flitig som genomled en träning ute i det iskalla och blåsiga vädret utan att klaga. Nu har jag gjort precis det jag inte borde ägna min tid åt...nämligen att läsa igenom alla bloggar som jag följer sådär patetiskt och slaviskt varje dag. Inget bra tidsfördriv när man egentligen borde plugga. Ja och se vad som hände. jag hamnade inne på min egen blogg istället -Fy dig Mathilda! Ska lyssna till vad jag borde göra nu och komma igång med mitt argumenterande tal isället för att slösa min dyrbara tid här.

peace


Happy Valentine's Day

Nämen då var nästan hela Alla Hjärtans Dag avklarad bara en träning kvar sådär på kvällskvisten. Har spenderat dagen några få timmar i skolan sedan ett par timmar sittandes på Espresso House. Tror jag borde bosätta mig på det fina stället...iallafall fick jag sällskap av Ivar där i nästan tre timmar, snackade en massa och gjorde ett x antal försök till att plugga lite. Sedan kom min fina pojke och hälsade på mig och fick en liten gullig allahjärtansdag present (enligt mig iallafall) jag är så fyndig hihi. Sedan satt jag och Becksan där och snackade ytterliggare vi är så bra på det tycker jag!

min dag i bilder...






ni måste också hälsa på min nya allra bästa vän Glenn! Han är en grymt cool anka i sina bästa år...och vet ni vad han kan? Han kan blåsa bubblor...WOOOW erkänn att det är grymt coolt. Jag gillar honom iallafall han så är fin!

Swing a little more on the Devils's dancefloor


och som alltid lyckades jag glömma bort kameran när vi var hemma hos
Kirre så det blev inte en enda bild från festen...-.-

Round It Goes!!

Hann inte skriva något igår innan jag gick för jag hade en desperat klädkris. Men lyckades bestämma mig i sista sekund och vandrade bort mot Wild Ginger för att äta med fina girls. Sjukt gott med oxfilé och grejer. Sedan bar det av till Sissa för lite fint förkrök. Körde ölspel och allt sånt man brukar göra hehe. Vid elva stapplade vi bort till Kirre och fy fasen vad kul kväll och alla var så satans taggade!! Dansade och sjöng så att rösten försvann. Roligaste kvällen på ett jäkla bra tag. Jag och Limpan lyckades stappla in genom min dörr vid halv fyra tiden...Lyckades också vakna så sent som halv två idag...inte bra att sova bort hela dagen när man måste plugga, städa och sånt annat viktigt att vara bakis har man inte heller tid med precis. Men jag antar det är sånt man får ta efter en jäkligt lyckad kväll.


lazy saturday

Wtf det blev ingen match idag. Andra laget hade inte tillräckligt med spelare...sjukt tråkigt jag som var grymt taggad på match. Istället för matchspelandet har jag bara legat i sängen med min baby och kollat film sen har vi bara orkat röra oss ner till köket för att äta lite och sen upp för att se ännu en film haha-.- Blev en lat lördag istället för en flitig som jag hade räknat med. Nu har jag iallafall precis kommit ur duschen, sitter och chillar med Håkan i högtalarna fint va?! Min söta farfar har också kommit på besök så jag ska umgås med honom idag. Annars ska inte göra något speciellt fram till kvällen då det blir partaj och det ska bli jevlar i det skoj!

adios amigos




weheartit

it's sunshine outside my window!!

Asså va jag vaknade vid åtta imorse och kunde ikke somna om sjukt lame. Min älskling ligger fortfarande och sussar så jag känner mig aningen avundsjuk skulle behöva någon timme sömn till...Klockan tolv är det iallafall samling på IP för att spela match får se hur jag kan fördriva tiden fram till dess med en sovande pöjk. Får väl försöka vila ögonen lite till nu...

puss



I bet you look good on the dancefloor

Hej alla fina eller fula mig kvittar det? Sittin in da school just nu och jobbar med ljud i reaper, det suger lite lätt men det kvittar för snart ringer det ut till helg! Hur skönt? Min helg ser ut som såhär: ikväll ska jag mysa med mitt snyggo till pojkvän och imorgon är först match och sedan är det bokstavligt talat partaj som gäller. Fy fasen vad jag är taggad! Ska äta med några fina girls först sen bär det av till förfest och sedan till tha party. Är grymt taggad då jag suttit hemma de senaste två helgerna haha -.-



drake and josh

Jag hoppas inte jag var ensam om att följa Drake&Josh på nickeloden för några år sedan...& det jag vill komma fram till är att den tjocka personen som spelar Josh till höger på bilden nedan har förändrats så sinnesjukt mycket. Jag blev iallafall grymt chockad när jag såg hur han ser ut just nu!
from that to this:
wtf, det kunde man aldrig tro?!

sponsored by destiny



Nu är skolan slut för idag! Drar ner på stan en sväng sen får vi se om det blir träning ikväll...har fått ont i mina benhinnor igen tyvärr. Menmen pussochhej.

no, I wont back down

Well hello there...and yes I'm alive! Har absolut inget att nämna förutom att livet rullar på och jag mår toppen. Redan onsdag kväll och snart torsdag...då är det ju bannemig snart helg! Jävlar i hoppet vad jag är taggad hihi :D Nej nu tänkte jag krypa ner under täcket och kolla på Mean Girls 2, känns som en film man måste se hehe inte för att jag tror den kan slå orginalet dock men ändå. Nä nu ska jag hålla käften så ni slipper läsa massa onödig fakta om mitt liv varjefall för dagen!

fred


orange country

jävlar vad bra nu är jag klar med uppgiften i mediekunskapen om Personliga varumärken. Va ? Ja det undrar jag med. Nu lockar sängen väldigt mycket ska slå på tvn och se ett avsnitt o.c och somna till det. Hihi tröttnar aldrig, har sett det fler gånger än vad jag kan räkna till känns det som men fortfarande lika grymt. Imorgon väntar en låång tisdag men det ska nog gå bra! Har redan börjat se fram emot helgen haha veckodagarna brukar faktiskt gå mycket fortare när man har en helg att se framemot hehe.

lite humor sådär på kvällskvisten sitter väl fint.
tänk Daniel som lärare på bilden nedan...

so fucking special

Heey sexymamas! Har lyckats överleva en kort måndag i skolan. Just nu sitter jag och typ väntar på att klockan ska bli halv sju då det blir träning...en stund kvar dock hehe. Tror jag gör det mest för jag har gett upp med min uppgift som ska vara klar imorgon, vilket min inte är. Men jag ORKAR INTE!!

Just nu rullar min fina welovechillin lista på spotify & reklam får vi med jämna mellanrum det gillas. Btw tänkte jag leka detektiv snart...för när jag skulle ta av min underbara chokladglass idag var den nästan slut. Hmm, antar att det är någon i familjen, så dem ska allihopa förhöras mycket noggrant. Är det ingen som erkänner då tar vi till med drastiska åtgärder och kollar fingeravtryck och sånt för det här tolereras inte..

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump

Grâce à toi à nouveau je respire

Igår kväll insåg jag att jag satt ensam hemma med ett helt klasspaket och kollade på melodifestivalen...så kunde det ju inte fortsätta. Smsade min pågabelle och han drog ut mig för att träffa, august, fredde, nils och julia. Inte för att vi gjorde så mycket mer än att sitta och mysa i sherwood skogen med lite öl. Kvällen tog dock slut ganska snabbt och människor begav sig åt alla möjliga håll. Visste själv inte vart jag skulle ta vägen och ville inte hemåt så jag följde med min snygging hem och kollade på film. Sådär fint lyckades jag spendera min lördag!

En tidig morgon efter en hyfsat sen kväll begav jag och pappsen oss till IP. Matchen gick väl egentligen ganska fint för vi spelade riktigt bra det kan vi bannemig inte neka. Själv var jag inte jätte nöjd med mitt spel menmen, sånt som händer antar jag. Sedan det att jag kom hem har jag suttit och försökt skriva på en uppgift i mediekunskapen...suger ganska hårt men har kommit en bit på vägen i alla fall. Och nu var även denna helgen slut sorgligt men sant. Back to basic tomorrow..


pinsamt jävla kär i dig

Hey there all you gangsters..
Helgen har varit så lugn den kan bli och så lär den fortsätta. Igårkväll hade jag en fin filmkväll med familjen. Minns verkligen inte sist jag var hemma en fredagskväll faktiskt. Men det var mysigt. Denna lördag har jag bara spenderat med världens finaste. Ikväll får det också bli en sådan lugn kväll eftersom vi har samling kl 10 imorgon inför vår match. Usch inte snälla tider våra tränare har fixat inte..

peace


jag vill bara ha dig

jag kastar stenar mot himlen
min kropp är bara ett skal utan mening
det ekar mindre när jag fyller mig med dig

why so sexy baby



hold your head up high baby



nu dissar vi skolan och taggar helg

ursäkta, när går tåget ?



Hade nästan glömt skiten jag gick runt med i käften i mer än ett år...
men är fortfarande lika jävla lycklig att jag faktiskt kan le utan att skämmas!
pure fucking happiness, I swear

yeah i'm on a boat

hej jag ville bara berätta hur rastlös jag är
det suger att vara sjuk
jag vill verkligen göra något som är mer vettigt
än att kolla på film och äta
men nu ska jag ändå äta mat med familjen
sen kolla på shrek i 3D i källaren
verkligen för omväxlighetens skull 

kul liv jag har naaat


har iallafall hittat världens coolaste skrivbordsunderlägg..


I'd catch a grenade for you

Ligger här i min fina princess säng. Har duschat och städat mitt rum känner mig alltid mycket friskare när jag har duschat. Resten av dagen har bestått av fin matlagning med min bror, oth kollande och inte så mycket mer. Jo förresten är klar med en uppgift i mediekunskapen också, duktig cheyy. Nä det börjar jävlar i hoppet bli tråkigt att sitta hemma och lata sig tycker jag...imorgon blir det skola no matter what. Sedan är det bara en dag till i skolan sen blir det helg haha feels great. Vet dock inte hur mycket jag missat i skolan...tur man går på lbs, det kan ju inte vara så mycket att ta igen I hope hehe.


weheartit

kärlek, ett brev skickat tusen gånger

Sådär ja nu har man lyckats fördriva en hel dag med röven endast liggandes i sängen. Toppen! Har läst ut en halv bok som inte ska vara utläst förrän efter sportlovet...kommer nog glömma vad den handlar om till dess. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på film och ätit lite hehe, blir så när man är hemma. Nä nu tänkte jag kolla på halv åtta hos mig, sedan är det House dock krockar det med Milan matchen...hmm tufft val får se vad det kan bli som får fördriva min kväll.

pusspåer

btw. tack limpan för din fina kommentar känner mig genast lite piggare och friskare! ♥


att förstöra för sig själv är det enklaste i livet


-Säger vi till min förkylning. den bara slog över mig när jag kom hem från skolan igår. & här ligger jag nu med rinnande näsa, hosta och har svårt att andas. Känns som att jag precis var sjuk om jag inte minns fel...varför skulle jag inte kunna fortsätta vara det, förstår inte ?! Får iallafall hoppas på att det inte är någon långvarig förkylning så den går över så fort som möjligt. Till dess får jag kränga c-vitaminer, äta glass och varför inte kolla på film.

RSS 2.0