10.35

Nu är det som såhär, min blogg kommer dö tills jag får photoshop igen. Inte kul längre jag vill pilla med mina bilder och inte lägga upp halvdant trams. Åh vad jag vill ha tillbaka skoldatorn nu med alla underbara programmen. Annars kan ju någon vänlig själ som har lite nedladdningsskills fixa photoshop till mig ändå...snälla innan jag går under haha. Patetisk. Hejdå & en kass bild på mig från midsommardagen.


Söndag.

Nybakta scones och frukost på sängen. Nu blev det precis hemgjord jordgubbsglass och te. Kan vara det godaste som finns!

Vi retas med oss själva letar och förbättrar.

tumblr bilder. jag lever. ska på student i regnet snart. nästa år är det min tur. det är en blandad känsla av ångest och frihet.
snart hultsfred. fy vad härligt. snälla vädret var på vår sida. we need you. nu ska jag göra mig klar. hejdå. / lost tjej.

De fick mig aldrig fastspänd, för nu som då är jag alltid på väg.

Har införskaffat mig ett par nya levisar. Bra att ha liksom. Fint med svart också.

I found the place to rest my head.

Bilder från igår på snyggingen. Han tyckte mest att han såg ut att tillhöra något boyband eller något. Fjant. Annars så chilla vi mest hela dagen. Idag är jag förvånansvärt nog ledig. Det känns konstigt. Jag har hunnit med ett pass på gymmet iallafall. Nu njuter jag med gott samvete sittandes på hela ryggen. Det är najs. Har inte mer plan än detta idag faktiskt. Lite tråkigt to be honest...

17

Åh vad jag är kär i dig fina människa! Var ju på dejt igår. Världens mysigaste kväll med mitt hjärta. Gjorde godaste pizzan och åt i fina uterummet. Sen möblerade vi om i det fina rummet och tog ut tvn, soffan och laddade upp med egen fixad jordgubbsglass och så mycket mer. Åhh blir helt galen, vill ha en precis likadan kväll idag igen! Kärkärkär.

Utkast: Juni 1, 2012

Heeeellooo. Godkväll. Här sitter jag i min ensamhet och myser efter en mega bra dag. Brakfrukost här hemma. Lite affärstidsfördriv.  Sushitajm med becksi. Fikafikafika lääänge. Gosa med pojken. Tapas middag med la famillia. Också let's dance finalen. Wooow vad man kan hinna med alltså! Titta titta på bilderna mitt fina nyinköpta hårband!! Åh midsommar varje dag nu ju. Glad hihi. Nu ska jag titta på något ballt och tagga dejt med min prins imorgon hehe. Han är fiiin och jag är glad.

Vi ränner runt i mönstret av en kvadratisk ruta.

Idag är jag ledig. Känns himla bra. Har precis ätit en fet jäkla frukost och nu gör jag mig klar för att träffa becksi inne i lund. Bra fredagsbestyr!
Åh måste bara visa denna bilden jag tog inne på ett himla fint frukost ställe i London!!

RSS 2.0