last night i looked up into the dark half of the blue and they'd gone backwards

Ehm jag är dålig. Orkar inte packa det sista och jag orkar inte skriva engelskamojsen. Har kommit ungefär ingenstans sen jag skrev sist. Ska försöka ta tag i mitt liv men det lockar tydligen mer att sitta i sängen som en pajas och digga till totalt okänd musik, bra där Mathilda! Nä nu ska jag skärpa mig och ta jag mitt pick och pack och dra till Ayia Napa iallafall! Pusspusspusspuss, puss..




Lite utomlands-känsla till er som ska vara kvar i Sverige kanske. Snällt va?

We found pugs in a hopeless place!!

Slut på helgen men nu börjar lovet eller ja efter jag har skrivit klart min bokanalys till engelskan...vilket inte lär hända ikväll tyvärr. Har iallafall typ packat klart till imorgon för då drar vi till Aiya Napa! Najsbajs med lite värme tycker jag. Annars har min helg varit ganska toppen med start hemma hos snygge Emma med andra fina personer. Lördag och söndag har varit extremt lata och mysiga med massa kramar och mat. Hamnade på Wild Ginger med min fina för kvällsmat följt av film hyrning och snacks-köp. Random nog lyckades vi lägga händerna på en belgisk film (märkte vi såklart inte förrän vi kom hem) som faktiskt var bra. Idag har vi latat oss ännu mer med en riktig pangfrukost, följt av Shrek tittande med töntiga 3D-glasögon, promenad och ett förväl, ska ju klara mig i en vecka utan mitt hjärta haha ♥ Min kamera strejkade helt hemma hos Emma verkade det som nu i efterhand, inga bra bilder alls (skyller absolut inte på mig själv).






De mår jätte bra allihopa (inte alls slagna), jag lovar!

Åhhh jag älskar dig så töntigt himla mycket..

När paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig ”du är värd att dö för”

Har haft dåligt med internet här hemma i hela två veckor. Har haft pappas mobila som kompis i nödfall vilket jag fortfarande har. Det ska förhoppningsvis fixas ikväll. Men nu är det äntligen fredag och äntligen lov!! Hur skönt som helst har dock fortfarande plugg att ta itu med men det skiter jag i nu, för ikväll ska jag fan ha kul. Snart kommer pappa hem med god mat sen ska jag börja peppa! 







Måste börja fota mer alltså...kameran åker med ikväll iallafall så plus på den fronten!

17:00

ändå snygg...
tumblr

dör lite..

tumblr

Hiding tonight

Stressad, arg, glad, ledsen, lycklig, trött, pigg, kreativ, lat, irriterad, förväntansfull, kär, hatad, sprallig, sur...åh här kommer alla känslorna på en och samma gång typ. Vet inte vad det är med mig men det åker i alla fall en berg och dalbana inom mig och jag vill allt annat än att sitta kvar. Det är jobbigt att hålla i sig i varje sväng eller dal utan att ens röra en min. 

true story

In many ways, I prefer my own company. It gives me time to think.

Har tittat på submarine för andra gången precis. Mest för att den är väldigt mysig, kanske inte ett mästervärk
men jag gillar den ändå. För att inte tala om den apbra och mysiga musiken av Alex Turner!!

I've got a million things that I need to do, but they're all secondary


Efter att ha jobbat röven av sig med Josefinfin på journalistiken idag känns det ganska bra att få ledigt imorgon, vill inte göra någon avensjuk loooovar! Riktigt ledig blir jag ju då inte, har massa plugg att ta itu med menmen. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min ziperally (som jag förövrigt sover med plus mitt täcke, hej frusen tjej) och titta på något mysigt! Ja godnatt typ & tack för att du orkar läsa mitt bubbel.

And even when you know the way it's gonna blow It's hard to get around the wind

När vädret för det mesta ser ut såhär, finns det inget bättre än att..



..tända ljus, göra varmchoklad och krypa ner under täcket. Det har varit min sysselsättning varje kväll denna veckan och det lär bli många fler kvällar som ser likadana ut framöver.

ååhhhhhh....





Sånt här kan man sakna en trist oktober dag..

I want to sleep without dreaming


Jag vill skriva men jag känner mig tråkig. Jag försöker att plugga men det är jobbigt. Jag dricker te ur min kaffekopp och känner mig allmänt kluven. Tiden går alldeles för fort, både helger och veckor rusar ifrån mig.

It's a small crime and I've got no excuse

En söndag precis i min smak. Att vakna i sin favoritfamn, ligga kvar i sängen allt för länge och äta en allt för sen frukost. Bege sig hem till Erik 10 meter bort och snacka en massa strunt. Gå hem till sängen och den varma famnen igen för att ligga där resten av dagen. Precis som en söndag ska vara, så lat så man får ångest!

Haha jag verkligen älskar denna bilden på min lilla Emma i lloret!

20111015

Idag har vi firat min fina mamma på födelsedagen! Släkten har varit här och vi har ätit gott. Eftersom vuxna är så himla bra på att snacka om ointressanta saker efter maten satte jag och brosan oss framför piranha 3D - fy fan vilken äcklig film det där. När mamma ropade att det var efterrätt kan jag ju meddela att jag inte var ett dugg sugen på någoting. Mådde rättså illa efter alla motbjudande scener i filmen...jag som var rädd för vatten redan innan. Usch. Just nu ser jag bara fram emot en myskväll med min pojke, saknar honom somvanligt!! ♥

rymdskeppen sänder meddelanden genom atmosfären



Tröttaste tjejen i världen säger godnatt. Trots en sovmorgon imorse där jag faktiskt sov ut är jag lika trött somvanligt. Vad är det för fel på mig?! Jag behöver verkligen helgen men jag skulle vilja radera plugget...

Tears don't mean you're losing

Valde en mys/pluggkväll med min fina istället för att festa. Inte så konstigt kanske, det är ju trots allt tisdag och jag är trött, sparar mina krafter till helgen istället. Nu Sverige-Holland på tvn! Pussss



Don't lose who you are in the blur of the stars

Sitter  här nyduschad med en turban på huvudet och en doft av våfflor fyller hela huset! Mår himla bra efter en minst sagt kaotisk helg uppe i Båstad. Vi var ett härligt gäng där uppe som lyckades fylla dagarna och nätterna med knasigheter utan en enda lugn eller tråkig stund!









Allt jag ville vara, behöll jag alltid för mig själv

Inte i rätt mode för det här. Ska gömma mig under täcket resten av kvällen. Ny dag och nya tag imorgon! Godnatt och sånt.

min sista gnista hopp var att synas att bli sedd


Kände mig lite sisådär extremt ful-snygg så jag knäppte några bilder helt random, men det blev inte några fina direkt. Nu väntar jag på fläskpannkakan i ugnen, det luktar lovande. Sen ska jag fräscha till mig med en dusch och packa lite saker och bege mig hem till Limpan och mysa järnet (eller ja plugga järnet typ...). Ska också hålla min mörkrädda vän sällskap under natten såklart! pusspussochpuss

urbanoutfitters

Synd man inte har en iphone, diggar skalet till tusen! Synd också att närmsta urban outfitters store ligger i Danmark...den där väskan var nämligen inte att leka med, så jävla snygg var den!!

starry eyes and rosy cheeks


Efter en promenad till biblioteket hamnade böckerna på första bilden i min säng. Nu kämpar med mitt Israel-Palestina arbete. Samtidigt som jag krigar mot min svenska bok, min engelska bok och ett engelska förhör.

Frigolitbåt i Lommahamn

Min bror och hans kompisar är tydligen väldigt påhittiga. Just nu håller dom på att glida runt med en frigolitbåt i Lomma hamn som dom byggt helt själva. Har inte sett den i verkligheten än men imponerad blev jag allt när jag såg bilder av deras båt på http://callerockback.blogspot.com/!

foto: http://callerockback.blogspot.com/

Lite mer Mallorca







Först skratten sen dom där tårarna

Det vankas långhelg! Igår hann jag med en fika med en saknad vän, titta på submarine, umgåtts med ett gäng som vart samlat hemma hos August. Mitt hjärta sov hos mig efteråt så imorse överraskade jag honom med frukost på sängen med nybakade scones. Sedan dess har dagen bara rullat på med en promenad, slö tittat på source code, lunch på fiskboden och en liten powernap efter maten. Nu känner jag mig dock ensam igen då min fina har lämnat mig. Fixar mig så smått inför kvällen i Lund just nu. Är nog den tröttaste och segaste människan idag, inte alls pepp...men Emma har lovat att hon ska få mig pepp så det är vad jag lever för just nu!! Hör du Emma, blir ingen lätt utmaning idag hehe...
Hemskt dålig bild men det var däremot jätte mysigt!

RSS 2.0