En hälsning från en blivande bloggnörd.

Hejsan alla nördiga bloggläsare, det är inte eran Mathilda som skriver detta meddelande utan hennes snygga, underbara, vackra, snälla och roliga pojkvän Gustav. Jag är ny på det här med att blogga men ska göra mitt bästa för att underhålla alla läsare, vilket jag förstått inte är så många, och inte göra bort mig för mycket.

Vad gör man nu då? Ska man skriva om sin dag, det är väll det alla brukar göra i blogginlägg? Min dag började HEMSKT. Vaknar med täppt näsa, ögon som knappt går att öppna och en hals som känns som ett sugrör du får från MC Donalds. Alla som har, eller har haft, allergi förstår vad jag menar. När livet inte kan bli mycket sämre kommer man på att man har sovit förbi alarmet och har 20minuter på sig att göra allt det där tråkiga man måste göra innan man ska ta bussen till skolan. Tro det eller ej, efter 20 svåra minuter med andnöd och blindhet lyckades jag komma i tid till bussen. Detta var en rätt bra början på ett inlägg tycker jag. Mathilda tycker att jag skrivit lite för långt för att det ska vara en början men det strunta jag i. Jag är nöjd. Jag tänker inte beskriva min bussresa eller skoldag, jag kan dock skriva ett ord som passar rätt bra in: värdelös. Det var först påväg hem till Lomma livslusten kom tillbaka, allergin hade avtagit en smula och kändes för tillfället bara som en liten irriterande fluga. Jag hade egentligen bestämt en shopping dag med Mathilda men kände inte att orken skulle räcka till. Jag lyckades övertala henne om en eftermiddag i Lomma istället. Det finns inte så mycket mer att berätta egentligen, har haft en underbar kväll med Mathilda med hamuburgare, hemmagjorda popcorn och chokladfondué. Avundsjuka? tänkte det.

Är man klar med inlägget nu eller måste man ha en häftig avslutning? Kanske har jag redan skrivit mer än vad man borde, skit samma jag fortsätter lite till. För att ärlig var det rätt kul att skriva detta logginlägg. Kanske har jag blivit lika nördiga som resten av er eller så är det bara techno musiken från digsters "fresh" lista som gör mig kreativ. Jag sätter mina pengar på det sista alternativet. I alla fall, ska försöka avsluta detta medelandet snyggt nu. Har lärt mig i skolan att tal och krönikor, med mera, ska avslutas med något som får läsaren att fundera över det han/hon precis läst. Hur gör jag detta? Har jag ens skrivit något i detta inlägg som ens är värt att fundera över eller är det bara ordbajs från en kille som förtillfället är nerdrogad på allergimedicin. Nä, att få någon att fundera över detta inlägg kan nog vara svårt. I vilket fall måste jag avsluta nu för inlägget börjar bli lite långt. Tänker dock be er att om en sak innan jag går. Håll en tyst minut för alla pollenalergiker en sådan här tid. Det är förjävligt för oss.

Hejdå och på återseénde, Gustav.


Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv




BW90 IF/Önneköps IF - GIF Nike 2 - 7

http://gifnike.se/?team=20&news=1 - vinst igår mot BW90 7-2 feels pretty good!


vårt grymma lag och vår snygga kapten heheh sexy Limpii!

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort snälla ge mig två sekunder innan du ger upp kan vi inte vara nära bara en minut är det nu, nu som det tar slut

grymt album - Veronica Maggio – Satan i gatan

Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar

What a day! Ägde hela Malmö kändes det som. Vår streetstyle fotografering blev mer än lyckad idag. Bästa sättet att ragga, en grym ursäkt för att gå fram och prata med någon snygging hehe. Vi kunde ju inte heller låta bli att springa i lite affärer...fick tag på armbanden i inlägget nedan, en skjorta och lade undan ett par snygga skor som min snääälllaaa pappa ska köpa imorgon! 

PEACE

finns det en så finns det flera



apnöjd chey som hittade dessa armbanden för ett väldigt okej pris!

låt det va som i en film

Hänger i Malmöstad med fina girls idag. Streetstyle fotografering med lunch och shopping på schemat! Jenny saknas på bilden som förövrigt togs igår i vår fina park! Då vi blev av med Widerbergs oskulden..gottsnack!

Someone like you





22:33

Första dagen i skolan och som ni märker jag lever! Blev en grym dag trots allt dock känner jag mig lite deppig förtillfället för att jag har ont i halsen och jag vill verkligen inte bli sjuk!! Vet inte vilken kur jag ska använda mig av...skulle behöva några friskus tips! Lite bilder från dagen:









Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?

Hemkommen för ett tag sen. Har hängt på vårt smultronställe hela dagen! Asnajs, dock lite jobbigt att allvaret drar igång snart igen...h-e-m-s-k-t! Men vi kom fram till att det faktiskt inte är så så farligt för det är fasen inte så långt kvar trots allt. Men innan allvaret träning @IP. 

byyyeee

sushi och fräkningssamlande på vårt smultronställe dagen i ära!

nya coola runda brillz från h&m

Han läppjar på sitt glas och ramlösa blir vin

Sista dagen i ledighet! & det tänker jag ta vara på till max. Idag ska det lapas ännu mer sol i det helt underbara vädret vilket jag redan gjort sen jag vakna. Så idag hör ni inte så mycket mer av mig hhehe..

peace & ut i solen nu med er!!



04:51

Klockan tickar och jag ligger vaken...vill inte sova, kan inte sova. Vill bara kunna trolla hit min skatt så han kan hålla om mig och låta mig somna i hans famn

jag älskar dig mitt hjärta

from yesterdaaaay

whyy soo seexyyy

She couldn't wait to get away

The party hos bröderna Gånge satt väldigt fint igår vill jag lova! Dagen idag har mest bestått av påskmat, ägg rullning och fint sällskap med ett x antal kompisar till familjen. Mycket fint men lite för mycket mat för min stackars mage, men det tillhör påsktraditionerna antar jag. Just nu sitter jag ute i scoutstugan och spelar amnesia och chillar allmänt med livet. Har inte hunnit börja fasa skolan som drar igång på tisdag heller så änsålänge mår jag bra! Nu ett avsnitt av life unexpected!


19:00

Stack till Simrishamn över dagen för att umgås med farfar, familjen och fabroren. För det mesta satt vi och åt mat, riktigt god påskmiddag såklart. Ett påskägg har jag också förtjänat idag hehe. Har precis svidat om till festkläder och snart kommer Limpan och det blir pizzaätning. För att senare dra hem till Anna och sedan till the Gånges.

besökte min lilla farmor idag och planterade lite blommor. Saknar dig såå finafina farmor!!


bröderna Johansson i ett nötskal

Nu kan ni kalla mig the Sundance Kid

Har suttit med min fina pojkvän på en brygga med en filt under gumpen och bara njutit av solen och ledigheten idag. Just nu sitter jag dock sjukt coolt i köket och vaktar kokandes potatis...mamma rymde från dom så ansvaret lades på mig. Ser ut att bli ännu en grillkväll haha, svårt att komma på någon kväll av denna veckan då jag inte grillat, men inte skadar det mig, de är ju hur mysigt som helst! Imorgon blir det ett dags besök i Simrishamn hos farfar och på kvällen blir det partyparty!

fred sålänge




High on life







finfin kväll igår, thank's Malleballe! sommarfeelingen är på topp så det känns rätt sjukt att vi faktiskt ska tillbaka till skolan på tisdag...känns som att sommarlovet redan dragit igång ju!

this is the sound of freedom

Njuter av att leva till fullo! Gäller att ta vara på denna lediga veckan för att kunn uthärda dom sista veckorna i skolan. Så det är vad jag håller på med, tar vara på ledigheten och skapar massa minnen. Idag eller lite framåt kvällen är det parkhäng med extreemt coola människor som gäller!


18:06

Åhhåhåh underbar dag! Vaknade hemma hos min fina efter lyckad kväll som innehöll grillning och film. Hela denna dagen har spenderats ute i naturen på en filt med fina människor helt underbart, vad solen kan göra med ens humör alltså! Nu träning hehe..


Running to the edge of the world

Heeeeey! Igår blev det en jädra tjockiskväll med min vän Limpan hehehhe. Chockladfondue stod högst upp på lista och till det fotbolltittande med min far. Kom i säng tidigt (tycker jag iallafall, fråga inte Limpan!) och nu är vi...soo daamn taggade för match mot fc bjerred!!! 



fugly pics but whataheeck! gott vare

På en betonglagd äng stod vi, du bad mig ta kärlek lätt som en vind men jag var så ung och dumdristig. Och tårarna rann ner för min kind för vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar, och vem vet hur länge vi har varandra





So I can shake you, oohoho

Vår bästa vän idag har definitivt varit min säng. Trist väder så vad gör det om man ligger under täcket en dag som denna hehe. Nu är jag iallafall pigg och glad har jag iförsig varit glad hela dagen för min älskling gör mig så glad hihiihi. Kvällen är inte spikad än tyvärr...men det lutar åt ännu en lugn kväll eftersom det är seriepremiär för damlaget imorgon (dvs oss) bäst att vara stentaggad inför det och inte ha någon fest i bagaget som så många andra gånger hahah!!




20110415

Dagen har bestått av magont vilket orsakade en dag hemma istället för en dag i skolan. Men nu är det iallafall lov vilket är huvudsaken, njuter till fullo med bara lite magknip förtillfället men vad gör det nu när lovet och friheten har dragit igång. Har också hunnit spenderat nån timme med min fina Limpa, vi var tjockisar somvanligt...livsfarligt att lidl ligger så nära henne haha. Just nu väntar jag på min älskling det verkar som det blir en film och myskväll. Vilket låter mer än väldigt bra i mina öron hihi!

pusss

snyyygggoo till pojkvään

How the fuck are we supposed to know if we're in love or if we're in pain



trött tjej som tyvärr redan har stängt av hjärnan för påsklov!

But that's was hard 'cause she is an astronaut


transparent skorta från ginatricot, fyndad helt ensam på en galge för endast 49 riksdaler!

Du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel och jag går bara ner mig för det är så jag säger det du är det finaste jag vet...

du sjunger på samma språk som jag talar

Vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den

Måndag har det varit idag. Endast ynka fyra dagar i skolan innan påsklovet drar igång! Hur underbart är inte det och under dagen räknades det också ut att det var 31 skoldagar kvar innan sommarlovet tar sin början! Det är galet snart är ettan utgången och vi har bara två år kvar tillsammans i MPL10B.

Dagen har mest bestått av kakätning, film, sova och träna. Är så himla smart vartenda gång jag slutar tolv...fast att jag vet att jag inte borde sticka hem för att jag vet att jag kommer somna gör jag det vartenda jäkla måndag! Men det är så nedrans skönt att sova mitt på dagen. Trots mina sömntimmar jag tjuvade åt mig innan är jag konstigt nog trött i ögonen så jag ska läsa lite och sen försöka sova!


Finally, I can see you crystal clear




Sängen är nybäddad och redo för att krypas ner i och rummet är städat. Ska fixa mig en kopp te sedan lägger jag beslag på sängen fram tills imorgon bitti.

godnatt

2011-04-11




we don't waste no precious time









my day in pictures

Vilken dag! Vaknade upp hemma hos mig med Esther. Började genast sjunga Håkan låtar tror nästan jag gjort det i sömnen hela natten också men jag kan verkligen inte sluta! Efter frukost och sånt begav hon sig till landet igen hehehe ;) Skulle egentligen picnicka bara med min fina påg men det blev han, jag och några andra fina människor också, ytterst trevligt. Åhh vädret gör mig så otroligt glad och nu är det bara en vecka i skolan att uthärda innan påsklovet wiiie! Helt underbart.

fred på er

Känslorna faller fritt på midnattsgatorna, för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?


idag lever jag på mitt lyckorus! tänkte inte göra något speciellt idag mer än att ta det lugnt, vila halsen och träffa min alldeles egna Håkan Hellström! nu kladdkaka tajm...

so happy i'm gonna die





jag är så jävla lycklig!! kommer leva på denna konserten fram tills siesta!!
jag älskar dig min håkaan!!

I can't believe it

Mot lund! Nu ska jag och Esther lalla runt i lund, köpa sushi och taggasönder! Endast timmar mellan mig och min man nu heheh! Jag är lycklig wiiiiee!!!!


Den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom mig

Åhhhhåhåå, lyckalyckalycka! Idag är det Håkaaan, akta dig så jag inte går ner på knä och friar hehe...

Tänkte berätta om igår också för det blev en nedrans lyckad kväll. Mina tjejer och jag startade med laserdome, vi var väldigt bra och jag kom aldrig sist  (myt)! På kuppen lyckades vi också skrämma massa små stackars barn, det var rätt kul att förengångs skull vara äldst på någonting! Sen rullade vi med bussen ända hem till Limpan. Vi kokade ihop chokladfondue och kastrullpopcorn och Love and other drugs på tvn, en bra fredag alltså!

peeaaacee
KOM IGEN NU HÅKAN!! VAD SKULLE VI ANNARS GÖRA ?!

it began in hässleholm







vem skulle kunna sätta kedjor på en hurricane ?

Blää skitdag igår och idag. Börjar få ont i halsen också...det är allt annat än välkommet. Måste verkligen vara tiptopp på lördag ju när vi ska se vår älskade fina Håkan!! Vill att skoldagen ska ta slut nununu för jag tänkte pysa hem och göra scoones och dricka kaffe, sjukt längesedan jag gjorde det och jag har fått extremt sug efter det och krabbelurer idag...(lägger den skulden på esther). Känner inte heller att jag har så mycket att skriva så ni får nöja er med min tråkiga uppdatering tills solen blir lite snällare och helgen är här, I need it! Inga goa bilder har jag förtillfället heller för att jag inte har orken inne. Jäkla latmask jag är...
i love you

11-04-06


Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

Duude trött chey som sittet bänkad framför datan en kväll som denna! Har suttit och slitit med examinations inlämningen till imorgon! Usch och tvi säger jag bara, jobbigt som satan. Nu får det faktiskt räcka och Daniel får bannemig vara nöjd med mitt slit!! Annars ska han få på moppo. Nu tandborstning, målning utav naglar och sedan läggdags. Har inte haft lust eller tid för bloggen på senaste pga att har faktiskt haft plugg denna veckan trots att jag går på LBS...tro det eller ej hehe! 

godnatt


+ + + + + +

Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

It seems all of these words couldn't be further from the truth

Tjolahopp i sjumilaskogen! Här sitter jag med massa tråkigt skolarbete som ska vara klart ikväll klockan 23:59 ångeeest och jag kan verkligen inte komma igång?! Jobbigt läge. Slutade iallafall tolv sedan fångade jag lite sol i parken men sedan jag kom hem har jag bara suttit instängd på mitt rum men ändå inte lyckats skriva klart skiten & vad fanken hände med det fina vädret (som jag är grymt beroende av) helt plötsligt kom det regn, liksom va? Tänkte att jag skulle vara klar med uppgiften till klockan sex iallafall för då hade jag tänkt röra lite på dököttet. Håll tummarna för mig med denna satans engelsk uppgiften som dessutom är ganska oklar nu när jag väl läser instruktionerna"!



I got a pocket full of sunshiine!!

It's on!! Nu är det bokat och klart, så tre dagar efter skolavslutningen drar jag och mina sexiga brudar iväg till Lloret De Mar i en vecka. Så jäkla underbart, bra sätt att starta denna sommaren!!

helt okej hotell!

See how I'll leave with every piece of you, don't underestimate the things that I will do

Godmorgon där ute! Kvällen igår blev trots allt bättre än förväntat. Jag slapp sitta ensam hemma och kolla på Pelle Svanslös, känns inte som den bästa lördagsunderhållningen...
Idag hade jag tänkt chilla allmänt med livet, men även trycka in lite plugg och träffa pågen där emellan! Klockan fem är det samling till match sedan bär det av till Lödde för att visa vem som bestämmer, hoppas jag! Nu ska jag göra mig en stor kopp kaffe och njuta denna våriga söndagsmorgon, fint!
:beck by me

Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven

Hejhej! Idag har jag befunnit mig på Nova Lund i ett x-antal timmar vet faktiskt inte hur många det blev. Lyckades också bli några klädesplagg rikare så det känns väl bra! Annars har jag träffat min Beck och min Gustav. Skulle ju på fest ikvl egentligen men polispotatisgrisarna hindrade det av olika anlednigar igår, surt som ättika! Men det blir en chill kväll med människorna istället. Så nu ska jag klä på mig något och fixa till mig själv lita granna antar jag. Have a nice night peopleee!

heheh mat idag

Alltid, om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag att älska dig

Exakt precis en vecka kvar...åhh kommer bli så himla bra, Håkan Hellström ♥ Mathilda!

Hela stan sjunker, som titanic med alla ljusen tända

Myskväll med fina flickor, check! Matlagning, snack, tv & taggning inför morgondagen stod på schemat. Tyckte vi lyckades följa det väldigt bra. Nu drar det i ögonlocken så jag tror jag ska försöka sova snart. Imorgon står det shopping med mammi på listan, tänkte slösa lite pengar som jag lagt undan sedan tidigare...gör ont i plånkan men vad fasen?! Nu bums i säng Mathilda...

godnatt


Jag vaknar med den tanken varje dag



Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Yeeey it's fridaaay! Äntligen, efter en jobbig dag i skolan med medieproduktion är jag ganska slutkörd så det ska bli skönt med en lugn kväll med fina flickor. Men redan imorgon festar vi till det igen, wiihoo tycker Aggan är lite utav en ängel denna helgen annars hade den varit näst intill d-ö-d! Just nu sitter jag på dasset och bloggar ?! känns lite knas...men det sparar tid hahah! Nä har inte mycket mer att nämna för stunden så ha en grym fredag people!
It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

RSS 2.0