Vill ha denna coola tröjan..

tyckte den var helt fin.

Heeeey I just met you and this i cäääjzyy.

Jag andas igen. Ikväll ska jag bara ta det så jäkla lugnt. I neeeed. Här är jag glad och konstig...nu titta film och sånt ihihi glad!

asdofkafkpa

trötttrötttrött. vill inte röra ett enda open office dokument till. kom igen det räcker. jag får ångest. vill intääääää. alla måsten bara gräver sig in i mig. jag hatar att ha måsten. det tynger ner mig som fan. inte långt kvar men jag tror jag har fått någon sorts attack och kan inte ens göra mig av med mina måsten. gaaaahharg. heejdå från den deprimerande ungen! :D wiiiii puss.

Me sooooo bored...

 ✿☯ follow the white rabbit into wonderland, hurry dont be late ☯✿
trying-to-be-someone-else:  QUALITY BLACK AND WHITE BLOG,REBLOG PHOTOS LIKE THIS ^^ AND ALWAYS FOLLOW BACK http://trying-to-be-someone-else.tumblr.com/
sad-ist:  mmh
my-chemical-whore:  Awwwwwwwww
tumblr <3 eheheh

pösfkodjadpcp

Aldrig mera matte! Fuck you matte B we're over and out. Två skoluppgifter kvar (vad jag vet) som förövrigt inte vill mig väl. Jag orkar inte meeera. Annars har jag två timmars överbliven energi eftersom jag deckade stenhårt så fort jag kom hem efter pommes och en glass på stiffes med min lille prins. Imorgon ska jag skejta och sånt coolt på idrottslektionen. Fräckt. Puss och kjaaam nu ska jag spendera tid med skins ♥

The place to be.

tumblr

874668745

Bra häälg. Artonårsfäst i fredags på landet. Det var najs. Sova. Bakis. På det igen hos Emmsi i Lund. Gratis hamburgare på bk. Nattmat är naiijz. Gick till min favorit och satt ute tills det ljusnade och fåglarna kvittrade. Favvofamnen - sova. Sänghäng. Frukost i solen. Strandtennis. Ännu mera sänghäng. Har bakat en kaka till mamma så nu ska vi morsdagsfika. Jaaa. Heedååå.

Instagram du vääät.

Morgontrött hos min älskling och en frukost som fick fastna på bild.
Kaffe i solen med balla brudar. Också lite sänghäng.
Randiga leggings och en ball tröja.
En fredag innan vi åkte till helsingborg. Ett nytt halsband.
Fixat biljetter till både hultsfred och emmaboda. Peppeeen!
Ännu en frukost. Också en trött lördagsmorgon.
Fotade till en fotouppgift. En eftermiddag med Lebecca.

With your handful of wild flowers on the road to hell.

Blubb. Nationella i matte B - check. Om jag får godkänt återstår att se. Annars kan det vara den sista matematiken jag nuddat vid någonsin. Sen har jag fixat till min fotouppgift som ska redovisas imorgon. Det börjar dra ihop sig nu och jag gillar det! Sen tog jag och min fina Lebecca en sväng i solen tills det var dags för middag. Tycker om dig gosebecksi! Heedååå och sånt. Jag håller på att börja leva, igen. Sooommar.

Every day..

Lite besatt av de här olika teenagerpostsen...men jag var bara tvungen. Happens every day!

When you hit me, hit me hard.

Söndag. Igen. Vill inte gå till skolan. Ännu mindre än det så vill jag plugga...

Elva frågor.

Blev utmanad av finaste Limpan med några frågor där borta i fina London så jag får göra henne glad genom att både blogga och svara på hennes frågor hihi. Två flugor i en smäll ja. Åh saknar den lilla fjanten alltså!!

1. Hur lärde du känna mig (Limpannnn)? hohohoo
Från första början var det nog genom fotbollen. Inte för att vi klickade eller pratade med varandra direkt under den tiden haha, utan vi var mer ett större gäng som kände varandra liksom. Sen började sjuan och jag hamnade i samma klass som Emma och Tova vilka var vänner mig dig och Lollo sen sa det bara poouff tror jag också bara var ''vi fem'' wiho så fint det låter ♥ Vi har väl också känt på senaste tid att vi är så jäkla lika i tänket liksom, det känns bra, att Limpis alltid förstår.
2. Vem väljer du Bieber eller Harry i One direction?
Detta räcker som svar tycker jag!
3. Skulle du välja att vara utan facebook i en månad eller inte kunna läsa bloggar på en månad?
Jag skulle nog klara mig bäst utan facebook faktiskt än att inte få läsa bloggar. Facebook kan jag ta igen snabbt som tusan tillskillnad från alla bloggar då jag hade haft flera tusen olästa inlägg. Besatt som man är.
4. Gå i underkläder en hel dag eller gå i kläder och väga 200 kilo en dag?
Underkläder en dagm, härligt med lite luft här ska vi inte skämmas inte!
5. Välj en person här i världen som du skulle vilja sno utseendet från?
Gemma Ward hade varit helt okej...dör lite.
6. Skulle du kunna äta en stor hårig spindel för en miljon?
Hmm. Alltså jag HATAR verkligen spindlar men tycker om att prova nya saker i matväg så tillagad (friterad kanske) skulle jag nog fan kunna göra det. Också en miljon för det, kom igen jadå!!
7. Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
Efter en stunds funderande går nog priset till två av mina skor som används dagligen, nämligen mina creepers och mina docs. Iförsig är det inget plagg men det struntar jag i. Badass.
8. Vilken är din favoritfilm?
Inget barnförbjudet jag lovar din fjant! Tror jag drar till med Fight Club faktiskt. Har sett den äckligt många och tänker göra det flera gånger om. Ska nog göra det redan nu!
9. Mat: berätta om när din föräldrar såg dina sextärningar som du fick av oss?
Hmm ska jag vara ärlig så minns jag inte vad de sa haha. Så det var nog inte direkt någon fara i med att det inte etsat fast sig i min lille hjärna.
10. Var med i Big Brother eller programet på MTV som avslöjar din otrohet?
Åh svårt ju. Helst inget av det. Men vi kan väl köra på att testa käraste Big Brother! Om jag överlever får vi se..
11. Om du var tvungen att göra en plastikoperation, vilke skulle du göra?
Ja vi kan väl förstora de obefintliga brösten lite grann kanske..hehe!

Är det ohyfsat att inte skicka frågor vidare? Orkar inte riktigt just nu iallafall...men insisterar någon så får jag väl göra ett undantag!

I guess I should be laughing at the sorry state I'm in.

Förra torsdagen såg jag ut såhär och gjorde premiär för bara ben. Åh fler sådana dagar tack...idag är det bara grått.

Such a shame.

Igår var vi och konsumerade alkohol i Löddeköpinge hos Philip. Hade huvudvärk hela kvällen och vid ett sprack det och jag pallade inte trycket. Tog min väska, sa adjö och gick ut i natten. Det fanns en charm med att gå med dyster musik i öronen på upplysta trottoarer med en glödande cigarett. Som i en film. Med dunkande huvud pratade jag i telefon med finaste killen som tyckte att jag passade bättre under hans täcke. När jag kom dit hade han dukat upp med mackor, vatten och en alvedon för huvudvärken. Blev knäsvag av finhet. Sen somnade jag i varmaste famnen.  // Just nu känner jag mig sådär kreativ trots trötta ögon och skulle kunna stanna uppe hela natten och bara göra ingeting. Hej och välkommen överanalyserings mathilda. Nä hejdå och godnatt nu ska jag snurra på min jordglob och drömma om något annat.









mm för så är det.

asdfgpokpå

Totally fucking hopeless. Den jävla uppgiften alltså orkar inte. Mår psykiskt dåligt. Kan inte ignorera den heller, sitter tom i blicken och stirrar rakt ut på ingeting och bara drunknar till musiken. Trött. Tar sommarlov nu och går lägger mig.

Trettionde april och första maj.

Vaknade till solsken, var glad och taggad!

Syskonen Andersson hade gjort iordning finaste frullen. Mindre fin bild.

Åh så mysigt.

Här har vi anlänt till parken.

Pajjas nummer ett.

Schnyggisar!

Också söta Totte. Sen hamnade jag på en innergård tillsammans med bra folk men där finns det inte en endaste bild från.

Vaknade pigg och gla. Ännu en dag blev det fin frukost som serverades.

Fikade i solen och försökte samla lite fräknar.

Också har jag bott i mina fina shorts hela dagen. Nu ska jag ta tag i den satans uppgiften ännu en gång...men den är ganska så påfrestande.

RSS 2.0