it's not hard to fall





photos by me

princess of the castle

Today I've been a good girl..
Har hunnit ta en fotorunda, chilla galet mycket, spela match, duscha längelänge hänga upp en sak på mitt rum som jag velat ha sedan jag var typ tre. Ni vet sånt prinsessnät man har över sängen...sånt har jag nu. Jag känner mig som en riktig liten prinsessa där jag befinner mig just nu!





it's time to play the game


mat&mal

burlesque

Nyss hemkommen efter ett hejdundrande fint biobesök. Riktigt bra film! Sedan kan man inte neka att man blev lite blöt i byxan av att se Cam Gigandet på bioduken...hehe. Har precis krypit ner under täcker och tänkte spendera resten av kvällen framför ytterligare en film. Har blivit en riktig mysare på senaste tiden...inte alltid festen som lockar mest, surprise aha ?! I think so..

girls's you're amazing just the way you are
I love you


Burlesque trailer - http://www.youtube.com/watch?v=p2r_8l1c2nQ


jag flyger iväg som ett pappersflygplan








vem fan blir inte taggad ?!!

once upon a time..



ett tag vandrade jag runt i lugg, det hade jag nästan glömt bort helt och hållet

i'm awesome

So happy! Ingeting kan förstöra min dag. Fick VG på matteprovet, wtf har aldrig fått så bra resultat på ett matteprov, jag är GRYM! Ännu ett bra besked är att Håkan-Kråkan-Bråkan-Hellström ska till Siesta! Hur amazing?! Skadar nog inte att se honom två gånger skulle jag förmoda. Efter ett fint pshyco möte i skolan med mummsig fika och goa töser tog jag & Esther en runda ner i fina Lund. Lyckades fynda två par jeans och kaanske ett par jeansshorts, lite beslutsångest på det men so what det löser sig! När jag tog bussen hem lyste solen mig i ögonen hela vägen hem, det var bannemig längesedan man fick hälsa på den. Riktig lycka, våren får liksom gärna komma på insprång nu! Nä nu ska jag göra min mage glad också!

pang på rödbetan


Detta är nog dagens låt...eftersom den har rullat runt i min hjärna the whole day!
The Lonely Island – I Just Had Sex - Edited Version


eyy what about summer?!




weheartit!

today is not my day

Det är inte min tid känner jag. Igår slutade träningen med att jag fick en boll rakt i magen när jag inte var beredd. Idag har jag fortfarande ont men vet inte om det bror på det eller något annat...gör det ont imorgon också ska jag nog gå och kolla vad fasen det kan vara. Lämnade skolan idag också efter lunch pga huvudvärk och magont. Hann med att göra matteprovet iallfall känns bra att vara av med det. När jag kom hem vid ett sov jag ända till fyra. Men när jag vaknade tror jag även jag blivit drabbad av feber. This suck's. Känner inte för att bli sjuk och jag känner inte för att vara så nere. Jag måste bli mer pepp på livet. Tur att denna veckan kommer gå fort, det är ju onsdag redan imorgon. Halva dagen mediaproduktion och sen pshyco-möte och fika med fina tjejer.


i miss you every day i'm not with you


by the way

Vi vann med 5-1 mot FC Trelleborg igår. Känns bra att starta vinterserien sådär...Speciellt när vi som 12-åringar lyckades slå dem gamla tanterna.

Välkommna till division 5 gamlingar // Gif Nike ;) 


get your ass in my bed now

Heey hoo ligger och latar mig i sängen orkar inte gå upp...lite bakis och sådär men det som hindrar mig mest från att gå upp är nog matteboken. Den ligger på mitt skrivbord och väntar ont på mig. Innan jag tar tag i den måste jag hälla i mig lite kaffe och få någon mat i magen. Men egentligen ska jag inte klaga, att kunna göra vad man vill en måndag är förövrigt ganska skönt. Studiedagar är fina. Känner att jág inte har så mycket mer att skriva om och inspirationen är inte på topp.

seyya


weheartit


yesterday I was this coool...



du är inte trasig du behöver inte fixas




body butter, shower gel, mascara - the body shop
mobilfodral till min lilla bebis - h&m
piercing med swarovski kristaller - india

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Idag vakna jag med en riktig öken i munnen...men efter ett glas vatten eller två började jag känna mig som människa igen. Jag & mamma begav oss in till Malmö för lite fönstershopping och en mysig fika på graffitti café. Kom hem för ett tag sen och nu ska det serveras stekt sill. Så himla gott !! Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda, tyvärr får det inte bli något galet som varar långt in på småtimmarna eftersom det är match som gäller imorgon. Menmen det löser sig!

puss


i love you mammi ♥

HEEY HOO LET'S GOO

Vilken trevlig kväll vi hade igår! Det kan ju inte bli annat än bra med världens bästa människor runt omkring sig. Tack för att du räddade oss i nöden Limpan...tänk att sitta hemma och deppa en fredag ?! Won't happen!






jag kan lova att facebook kan bjuda på ännu flera smaskiga bilder ;)

så länge du är med mig

Kan du älska mig som Romeo älskar sin Julia ?
och som jag älskar dig ? ♥





weheartit


jag orkar inte fly längre!

Scooore, ingen träning ikväll sjukt härligt. Har ju varit så extremt flitig och tränat både måndag och tisdag, känner att denna kvällens uppehåll behövs. Chill dag till max och lämnade min fina skola med ett stort leendé på läpparna. Avslutade skoldagen med terapi eller pshyco-möte som vi så vackert kallar det. Riktig egoboost på dagens möte med fina tjejer från klassen och coola Nina. Underbart! Nu ska jag chilla satan hela kvällen, lägga mig i tid och även klämma in några mattetal under kvällensgång.

Just nu sitter jag och taggar lite till den 9 april...då det blir jag, Esther & Håkan Hellström på mejeriet i Lund! Love it och imorgon kirrar vi biljetterna jao.

PEACE


han är fin, våran håkan jag vet

en kärleksförklaring

''Två punkt noll på längden och ett punkt två på bredden,
På dig kan jag ligga både rätlång och på snedden.
Under täcket eller över, det spelar ingen roll,
När väckarklockan ringer står mitt hår åt alla håll.
Med kudde eller utan, det kvittar faktiskt lika, 
Nätterna med dig blir ändå magnifika
Din ofattbara mjukhet måste va' en gudagåva,
Hur skulle du annars kunna få mig att om morgnarna försova?
Under alla dagens timmar längtar jag efter dig, 
Så säg nu, min kära säng, vill du gifta dig med mig?''

En kärleksförklaring till min nya fina säng ♥
Citerat ur boken: En lat jävels guide till MVG i alla ämnen av Douglas Berglund.

do you ever feel like a plastic bag

Finally hemma efter en väldigt lång men trevlig skoldag! Har precis placerat mig i sängen sittandes på hela ryggen. Tänke räkna lite matte sedan slänga i mig lite mat och sen dra iväg för lite träning vi IP. Vi gillar't, nej nu jäklar ska jag ta mig in i ekvationernas komplicerade värld.

see you suckers





har en känsla av att min mobilkamera missbrukas en aning i skolan...

so much better than me ?

Nyduschad och fräsch, feels pretty good.
And now:

-plugga
-måla naglarna
-kolla på film

goodnight mtf





extremt snygga cheyer i skolan today!!

I want them so badly!!



seriously, hur snygga är dem inte ? Jag vill ha dem NUNUNU!!!
bilder: carolinelundh.devote.se

jag vet vilken dy hon varit i

Hi there! Nu ska jag ladda upp med en stor kopp kaffe och sedan ta tag i matten. Klockan nio ska jag bänka mig framför tvn med pappsen (och kanske limpan) och kollar på vår svenska stolthet Zlatan!

PEACE


bikbok spring collection






howdy howdy

The Butterfly Effect

Söndagschill ska ta en låång dusch nu sedan bädda ner mig under täcket igen och kolla film efter film. Kanske plugga lite grann men till största del ta det lugnt och tänka..
Första filmen ut - The butterfly effect !


htc-camera

Några random mobilbilder från senaste dagarna







it's a cat mjao

Sitter och chillar med den svenska björnstammen i öronen och har nyss kommit underfund med vilket djur jag vill ha när jag lämnar mitt nuvarande hus. Att ha hund verkar vara för mycket jobb för mig sån latmask som jag är...men en katt, en söt liten birma !?


seriöst kan det bli sötare ? nästan som att jag smälter..

what tomorrow brings

Har hittat ett grymt band som jag föll för direkt tack vare kasper! Älskar att hitta ny musik så man kan variera sig och inte lyssna sönder den musiken man har på mobilen. Så nu ska jag fixa ner lite nya låtar till mobilen med det nyfunna bandet. Lyssna på what tomorrow brings på spotify. Bandet kommer till och med från sverige och alla låtar jag hört än så länge är verkligen att hänga i granen!

@ urban outfitters




goodnight




thoose summer days!



varför ska snön envisas genom att lägga ännu ett lager ovanpå isen, visst är det jätte vackert med snö...men jag  som trodde det skulle börja gå mot vår och ljusare tider! så varför kan inte snön bara ge med sig och lämna skåne?

here I go again on my own


Ser framemot helgen ska träffa min älskling som jag saknar så himla mycket! Plus att det kanske blir lan med några från klassen ? Det hade varit jäkligt skoj må jag säga.
Behöver verkligen denna helgen eftersom den här veckan har gått helt och hållet upp och ner i mitt humör. Det är inte det lättaste att gå runt och le hela tiden när något ligger i tankarna. Men ofta är det de man försöker göra och tillslut brister allting och man blir helt handlingsförlamad i hela kroppen och vet inte vad man ska ta sig till. Det är svårt att undvika men jag försöker verkligen. Men som bilden säger är det svårt att vara positiv när ingeting går som man vill. Men jag vet själv att allting blir bättre om man är den där positiva människan med ett leende på läpparna. Jag antar att det är den jag egentligen vill vara och den jag också försöker att va..
Men alla dagar är olika och ingen kan väl neka att en del av dem är bättre och en del sämre, beroende på det som påverkar livet..

Tweeny Weeny String Bikini



tror jag har hittat min dröm bikini...


dance to the beat


nämen titta vilken liten pudding det låg i paketet

why so serious ?!

Happyface today. Tänkte strunta i skolan idag men vilken tur att jag lyckades dra mig upp så att jag hann precis i tid till bussen. Känns awesome med en lyckad skoldag om man kollar på gårdagen...trots lite huvudvärk, dåligt väder och att vi gick ända till halvfyra så kändes det som en bra dag. Fanns väl en anledning till att dagen var bättre än den förra också -.- haha fuuuuuck

Men jag blir en latis ikväll, ingen träning för att hostan fortfarande håller i sig. Ska åka bort till hemköp ikväll också med pappsen och hämta ut ett paket som jultomten lämnat i posten undra vad det kan vara ? Hihi vi får väl se.

puss på er




bara jag som längtar efter värmen en aning..?

surrounded by people and still alone?

En dag, bara en endaste dag i skolan och jag är redan trött på skiten. Skoltrött ? jag vet faktiskt inte vad jag ska skylla på. Vill inte gå till skolan fler dagar. Vill helst ligga gömd under mitt täcke, eller kanske umgås med mina fina vänner som bryr sig och jag slipper känna mig så jäkla ensam. Vet inte vart jag ska ta vägen just nu...

Tänkte gå en lång runda med hög musik i öronen för att rensa min tankar för en stund.



en korkad mathilda imorse som trodde det skulle bli en bra dag
istället blev det en av dem värsta dagarna på länge -.-

liselotte watkins






man kan väl inte bli annat än lite smått förälskad när man ser Liselotte Watkins underbara illustrationer ? 

you make me smile...


You make me smile like the sun
Fall out of bed sing like bird
Dizzy in my head spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile

@ hm's online shop


pippi långstrump hade rött hår på vår svartvita tv

Gick inte riktigt som planerat i cupen. Men nu ska jag släppa den ledsna minen för man kommer ju så mycket längre med ett leendé på läpparna! Är riktigt sugen på att göra något ikväll, sista lediga kvällen innan skolan drar igång igen. Just nu ser det ut som det blir ett restaurang besök med girlsen, sen är jag jevlar i det taggad på att hitta ett partyställe. Men det återstår att se mina vänner...

fred ut ♥


hey ho let's go

Ojoj ska nog krypa till kojs nu för imorgon klockan: tidigt väntar fotbollscup i Södra Sandby. Är aningen taggad känner jag och det hade bannemig inte varit något fel med att vinna hela skiten hehe...& det vet vi att vi kan girls! So let's do this motherfucking shit!

sleep well sucker's


vårt fräcka lag jag svär :weheartit

my funny dad uuhu ?


Sisådär lagom kul att hitta ett fejkkryp uppklistrat vid dörrkarmen...det krypet jag hatar mest i världen. Min pappa har finfin humor han det kan man väl inte neka..?

harry potter and the deathly hallows part 1

Har varit med Rebecca i malmö the whole day. Ingen av oss ville shoppa precis på grund av lite penga snålhet, eller kan man säga så ? Men linnet och väskan i tidigare inlägget fick följa med mig hem, hittades på rean inne på vila. Eftersom vi inte skulle shoppa precis undrade vi lite vad vi gjorde på entré men sen kom vi på den brilianta ideén nämligen att besöka biosalongen på översta våningen. Det fick bli Harry Potter filmen man känner sig lite tvungen att se den, håll med mig! Den var faktiskt riktigt bra så nu får vi deperat vänta på part 2...

peaceandlove


you smile in youe sleep



en sådan väska man inte kan få för många av

off to malmö




weheartit

bye motherfuckers


drar jag till Beck och myser med den tösen framför tvn hela kvällen !

god damn you're beatiful ;)



fastlagsbullar, kaffe och julmust

Har umgåtts med min fina Beck idag. Skulle ta en fika nere på aqva gott men det var stängt och det var även bageriet...det slutade med att vi köpte vetebullar, mandelmassa & grädde och gjorde egna fastlagsbullar! Satt bara i mitt kök och njöt av vår skapelse, pratade och filosoferade om livets alla under. Nu lämnade hon mig precis men ska vandra mig upp mot henne när hon ätit för lite oth kollande och tjockis kväll. Det var så långt vår fantasi räckte, varför händer det ingeting ?! Vill ju göra det bästa och roliga av dem sista lediga dagarna men nejdå alla ska ligga hemma och lata sig...även jag :( suck's bigtime. Jag & Beck satt till och med och googlade på vad man kan göra när man har tråkigt, där går väl ändå gränsen...

puss



no one sleeps when i'm awake

Hola amigos ! Snart bär det av till familjen Andersson för middag och grejjer, mysigtpysigt. Har spenderat dagen med Lojjsan vi har fotat och kollat på tjejfilm hihi. Har inte så mkt mer att säga förutom att jag börjar få lite ångest...skolan börjar ju om bara några dagar. Är inte alls taggad på uppgifter och läxor jag vill bara lalla runt och göra precis vad jag känner för. Usch ja det är synd om mig..

men puss




allting är mer eller mindre trasigt




love you guys ♥

julklappar från mina fina vänner


we love the cinema

Hejhopp i lingonskogen...
Hela dagen har vi degat framför tvn och inte hade vi fått nog av det så vi bokade biobiljetter till filmen svinalängorna. Åkte in till lund vid åtta med Lojjsan, Limpan & Schillan! Bra film faktiskt över förväntningarna iallfall, håller på att läsa boken också har kommit ungefär halva biten och ska vara utläst till på måndag då den sedan ska redovisas för klassen. *Suck* hatar verkligen att redovisa och har alltid gjort det. Blir alltid röd i huvudet och tycker att jag skämmer ut mig. Trots det är det inget man kan fly från utan det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen..

Ne nu ska jag joina min vän Lojjsan som ligger brevid mig och kollar på favorit filmen Sherlock Holmes.

pussochkram






i'm awake mtf

Vaknade precis, innan tolv känns bra för då har man inte riktigt sovit bort hela dagen...blev ganska sent igår måste jag säga. Kollade på film hemma hos mig med Lojjsan, Limpan, Gast, Fredde och Nisse fram till klockan halv fyra. Det var mysigt mycket bättre än att sitta själv och ruttna nu veckan innan skolan drar igång igen. Åhh det orkar jag inte...tusan också nu kom jag och tänka på att jag måste läsa klart en bok innan skolan börjar. Bajs-.- Men först och främst ska jag göra det bästa möjliga av denna veckan som är kvar på mitt lov! Börjar bli lite små hungrig men väntar på att dem andra två trollen vaknar sen får vi komma på hur vi ska fördriva denna måndag.

peace ♥



2 bilder från förra veckan

what's the point ?

Hello sunshines! Har varit och rört på dököttet i blåhallen med fotbollstjejerna. Känns jäklar i det skönt såhär i efterhand. Krängde nyss i mig en alldeles för stor mängd pannkakor men inte ska man whina det var ju gott. Nu sitter jag och väntar på Limpan och Lojjsan, tänkte kötta på en film kväll hemma hos mig. Blir kanske att vi frågar om killarna vill hänka men vi får se. Mysigt iallafall. Nä nu ska jag ta och göra lite vett med mitt hår och ta på mig myskläder!

puss


no comments x)

fucking 2011

Fy fan vilket bra avslut på 2010 och jäklar vilken början på 2011! Kvällen kunde inte varit bättre, stämningen var på topp från början till slut. Vi startade hemma hos Linn med förfest dvs: fix, middag, julklappsbyte och efterrätt. Riktigt lyckat och när kvällen börjas med dessa tjejerna kan man inte vara på dåligt humör! Vid tio tiden stapplade vi bort till lager på våra sky höga klackar. Det var skit bra fixat där med både rökmaskiner och strålkastare riktigt awesome, tack som fasen för kvällen Ludde. Dansade hela natten vilket fötterna har fått sota för idag hehe. Kom precis underfund med att jag inte kan förklara kvällen i ord...så jag säger bara fy fan vad kul jag hade!

Bilder från vårt förkrök som jag snott av Linnsan^^








♥♥♥♥♥

RSS 2.0