You can be addicted to a certain kind of sadness.


Favorit i repris. Bra dag, nästan i alla fall. Vakna med favoriten, kramas lite för länge, teamwork med snabb frukost för att hinna med bussen. Spendera dagen i fina malmö med fina rebecca. Sen huvudvärk somvanligt, enda botemedlet = sömn vilket resulterar tråkig kväll. Baaaajs.

I want to annoy. And I’m going to enjoy it.


Godermorgon idag är jag glad och solen skiner. Också har jag på mig min nya skjorta.
Nu ska jag in till Lund och göra lite trams och sen träffa gosebeck. Pussssssssssssss.

10:54

Walla jag är helt stört såld på typ alla djur i världen, alla som är fluffiga. Bra att hänga på tumblr då som överdoserar mig med sötisar. Utöver det har jag skaffat mig en ledig dag så musiken flödar tillsammans med en kopp te. Så alla morgnar bör vara egentligen. Igår skrev vi nationella uppsatsen i Svenska B i ett vindsrum samtidigt som regnet smattrade på taket. Sådär töntigt mysigt på något jäkla sätt. Nu fortsätter mitt gosande med lite serier. Plus det faktum att jag hela tiden försöker peppa lilla livet lite, vädret snälla hjälp mig. Låt mig få en jäkla långhelg som sätter spår i sinnet. I need it, so baadly. Adios amigos! (Emma jag subscribe:ade din lista btw, den var mysig och gör min morgon.)

Min skäggiga gulliga kanin!!


Trying to face the day in a new way.

Mår lite bättre. Inte lika illa till mods idag som igår. Inombords iallafall. Nu är det en jävla förkylning som trycker ner mig. Världens finaste Linn gav mig nyss några välbehövliga ord och såhär en sängliggande dag gjorde det mig hundra gånger lyckligare. Ibland undrar jag hur jag kan ha klarat mig utan henne så himla länge, min kloka Limpi. Men somsagt en del dagar är tyngre än andra, jag har ju haft mitt eget också. Allra bäst hade det dock varit om jag hade kunnat bosätta mig i London tillsammans med tjejerna jag också. Åh titta så fint, vill dit nuuu!


-

Det är som att vakna upp när man kliver in genom sin egen dörr efter att spenderat all tid med den som förstår bäst. Är verkligen så himla kluven när det allting annat. Vet inte ens vem jag är. Känner mig bara konstig och passar fan inte in någonstans. Säger fel saker vid fel tillfällen. Det är påfrestande med tankar. Jag plågar bara mig själv. Det är fan farligt att tänka så äckligt jävla mycket. Pinsamt!

If I had a gun I'd shoot a hole into the sun.

Äntligen fredag - Sushi till kvällsmat - Fint

Italien - 2012


"Don't stop imagining. The day that you do is the day that you die."

Jag har tänkt försöka skrapa ihop ett inlägg ända sen jag kom hem från London...men för att vara ärlig så har jag inte alls orkat. Just nu vill jag bara att nationella och allt vad som heter plugg ska vara över. Orkar inte, vill spendera tiden till saker som jag tycker är vettiga. Vädret kan ju också ta sig någonstans, valborg nästa helg och det bara blåser och är kallt. Kul. Igår fick jag ett sammanbrott och grät i famnen på min stackars pojkvän för ingeting. Eller egentligen allting, känner mig mest eländig, vill ligga i sängen och mysa några dagar. Men fuck it. Orkar inte vara nere. Överanalyserar allt till det värre så jag får skylla mig själv. Behöver bli pepp på livet och det är illa kvickt.

RSS 2.0