Pick up a party bag to take home the fun we had.


Crawl into blame that you will never reclaim.


Breathing life into my nightmare.


Dom är uppe på taken alla är högt över staden.

Hann inte vara hemma många timmar innan jag tog mitt pick och pack å sällskapade en brutalt saknad Louise! Pratade en massa kollade på film och på köpet fick jag ännu en natt med sovsällskap! Idag hamnade vi inne i lund på en himla mysig fika med ett helt gäng från Gustav och Simons klass. Sedan fick man ännu en gång säga hejdå till tösen som lämnar mig för London igen. Åh påsklov jag längtar!! Nu tycker jag att jag är värd att krypa ner under täcket och ta igen lite missade avsnitt av mina beroendeframkallande serier hihi. Puss


If I go, I'll die happy tonight.

Kämpar för att hålla ögonen öppna...tycker nämligen inte det är lönt att somna innan klockan två för då ska vi ändå placera oss i bilen för att köra till destionation hemma. Det är svårt dock. Är helt slut i kroppen efter denna veckan i skidbacken, nästan så att jag skulle behöva ett lov till för att vila upp mig. I vilket fall som helst har jag haft det så jävla bra!! Förresten min mobil fungerar inte för tillfället. Jag var en liten klant så att säga, hehe. Nu ska krypa ner brevid min sötis som redan sover och titta på film. Godnatt.
Mysig bild från idag. Avslutade den härliga veckan på en uteservering med glass och kaffe.

Boy i'll be flying overhead.

Bra morgon. Att vakna av sig själv istället för klockan är gött. Snart skola sen är det lov. Imorgon flyr vi landet och drar till Italien. En uppgift kvar att lämna in och den är så gott som klar snart. Så just nu känns det mesta rättså fulländat. Bara massa packning kvar att fixa efter skolan och sen kommer hjärtat till mig. Glad tjej! Finaste Emma fyller btw arton idag också. Gud vad alla ska bli gamla :o växer ifrån mig och sånt! Ett stort grattis till dig iallafall sötisemma!! Hihi. Puss. Töntig jag är...men det bara är en sån dag idag hehe ^^

I can be your china doll if you wanna see me fall.

Fin pojkvän jag har. Igår efter en hemskt jobbig dag i skolan, plugg och extramatte stod han i finkläder och förkläde och lagade mat åt mig.
Så himla mysigt! Efter det fick jag efterrätt sen var jag så mätt att jag ville lägga mig och dö lite i soffan men det fick jag inte, istället blev jag ännu mera överraskad när jag såg hans rum. Åh vad jag tycker om honom! Så fin.

Kan.inte.sluta.lyssna.

Har lyssnat konstant de senaste fem dagarna. Så himla bra.

Burned into to my brain all these stolen images.

Har precis placerat mig i sängen för ikväll. Tänt massa ljus och satt igång lite stämningsfull musik (tönt) för att tagga inför denna vecka som kommer bli lite för jobbig. Så himla mycket att göra att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Men det finns inget att be för. Just do it! Eller något i den stilen. Sen väntar hel vecka i de Italienska alperna med finaste familjen och finaste killen som belöning. Längtar sååå. Ska bli så jäkla skönt att dra iväg lite, vill fly typ nu för att slippa den här fullbokade veckan. Godnatt och sånt.


drömmer mig bort till varmare breddgrader. mallorca med honom var rättså bra.

Drop it like it's hot in the pale moonlight.


Boy you're so dope.

Walla! Igår var jag töntigt glad över att bege mig till skolan efter två dagars snuvande i sängen. Sen blev jag ännu lyckligare av att kunna åka raka vägen hem till min fina som jag även där saknat sådär töntigt mycket. Tacos, film och godsaker fick stå på schemat som så många gånger innan men det är ju så brutalt mysigt. Nu ska jag sakta men säkert ta tag i livet även denna lördagskväll! Måla naglarna next..

för fina för att vara sant. hitta då ingen direkt källa tyvärr.

You fit me better than my favourite sweater.

Ännu en dag här hemma. Skönt men tråkigt. Tycker synd om min näsa. Har snutit mig så många gånger igår och idag att den
är alldeles röd och ser ledsen ut. Sådär förkyld ful känner jag mig också. Skittråkigt verkligen. Fuck this shit! :((

Safe sex.

H&M släpper ännu en fashion against aids kollektion. Najs. Fanns några guldklimpar att hänga i granen ändå. Bikinin vill SKA jag fan ha!

She ran away in her sleep.

Dålig dag. Har mest gjort ingeting. Legat i sängen och mått allmänt kass. Har dock hunnit med att se nya skinsavsnittet. Jag gillar den nya killen faktiskt, han kan nog bli ball. Ledsen och arg är jag dock på Grace. Hon kunde väl ändå fått fortsätta leva...dom är taskiga som bygger upp falska förhoppningar. Arg är jag också för att jag skulle träffa finaste idag, men nej min kropp vill tydligen inte som mitt hjärta. Nu ska jag smita ner i vardagsrummet och dricka te med mina föräldrar. Från och med nu ska jag ta mig i kragen och börja bli en positiv själ. Godnatt.

true story bro

I guess I don't know my own strength.

Nä ikväll var livet ingen dans på rosor som det ser ut att vara på den brutalt glada bilden (numera är det nya profilbilden på fejjan, cool). Ligger utslagen i sängen med ont i magen och halsont som inte vill ge med sig. Sen vill jag se både nya avsnittet av Pretty little liars, skins och one tree hill!! Men inget finns att vara olaglig med än så att säga...typiskt. Får längta lite till. Kanske plugga så länge? Fast ne.

Det va så mörkt den kvällen jag gick hem, jag hade hoppats på något.

Idag har jag chillat i min fruktiga tröja vilket passar sig ganska bra då jag har överdoserat i c-vitaminer. Jag SKA få bort min förkylning.

23:39


All you do is hope. You're all fucking hopeless.

gifs by underground england - how lovely?

Att drunkna är inte så illa.

Idag whinar jag mest om min hals som gör ont, dricker te och sover. Ingen drömdag om man säger så. Resten av kvällen lär fortsätta i samma takt känner jag på mig. Awesome. Om två veckor sitter jag nere i Italien vid denna tiden efter en underbar dag i skidbacken. Det känns för bra att kunna tänka så. Plus att min älskling ska göra mig sällskap där nere. Nomnom längtar jätte mycket för mycket!

Gårdagens bildskörd.


Kärlekens tunga.

Godmorgon, om det ens är lagligt att säga klockan kvart över två på dagen. Har precis placerat mig i myshörnan med en kopp te för att återhämta mig. La också in bilderna sen igår från kameran. Kaos, haha en del bilder får nog hålla sig utanför internätet. Ikväll tänkte jag bjuda hem min man på middag och äta en massa gott utöver middan, det ska bli himla mysigt!

The Lion's Roar

Nu ska jag strax bege mig mot Lundastad. Ska hänga på viggos med mina coola katter. Najs. Blir inte en lika död kväll som jag förmodat trots allt! Me like. Hade det inte hänt något alls hade ju mejeriet också varit ett alternativ. First aid kit är ju inte så pjåkiga menar jag!


Tala till mig.

Bra morgon! Ställde klockan på nio för att inte sova bort hela dagen. Satte igång vinylspelaren och kröp ner undet täcket igen. Nu är min uppgift inlämnad och jag ligger i min nya redan mycket omtalade myshörna som fick vara med på sista bilden. Så nu är det fredag på riktigt!!

Holy...

...F, så jävla ball klänning. Me want NOW! found on tumblr

01:25

Jeeesus tiden bah flög iväg (eller ja jag glömde kolla på klockan). Hamnade i ett sånt flow och jag bara skrev och skrev. Nu har jag dock för många tecken men jag ska köra lite ''kill your darlings'' imorgon på texten. Känner mig fett kreativ just nu. Som alltid på natten och vill bara göra ALLT! Fett jobbigt. Rastlös trots att ögonen verkligen svider av sömnbrist. Vill inte sova. Det är trist tycker jag. Iallafall ensam. 

Blandat bajs. Lika blandat som min hjärna just nu btw.

It's soo fluffy.

Wäääh snygga jöö. Vill ha den med enhörningen nu. Hipster.

Nordic Water Peace - Ice Cream

Ikväll chillar jag med musik från mamma och pappas LP skivor, har äntligen lyckats fixa min vinylspelare. Weho. Annars har jag byggt en myshöra i utrymmet bakom min säng. Här sitter jag nu, det är jättemysigt. Sitter även och kränger en ny ben&jerry sort. Pallar inte så gott det är!! Det är ju förfan farligt. Imorgon är det ingen skola utan har en deadline att följa till klockan tre. Gött! Varning för slarvig redigering. Jag orkade inte bättre. Tänkte nämligen börja med mitt reportage nu så jag har det lite lugnare imorgon!

The view från min nya myshörna!
Awesome, peacechokladmärken i glassen!

Punching in a dream.

Bilder från igår. Nu har jag precis checkat av en redovisning på veckans fotolektion. Skönt. En lång journalistik lektion kvar bara. Ska gå och lyssna på David Lagercrantz som skrev ''Jag är Zlatan''. Ändå? Sen ska jag ta mig till gymmet. Nästan så att jag längtar.

Det.är.inte.okej.att.vara.såhär.snygg.


RSS 2.0