Jag var bara halvvägs ner mot botten

Bäddade nyss ner mig själv i sängen. Genomled en hel träning i rent ut sagt pissväder utan att sura och nu har jag belönat mig själv med en varm dusch och tidig läggdags. Idrottsväskan till imorgon är packad så jag känner mig grymt förbredd inför sista dagen i skolan för denna veckan! Tänkte plocka fram kläder till imorgonbitti också men insåg snabbt att det inte var någon idé för att jag har helt olika klädhumör alla tider på dygnet. Hehe nä nu blir det Pelle på tvn och sömn inför helgen. Känner mig fett redo för ännu en helg, det är sjukt vad veckorna går fooort!

peaceout


once you go...black...you never ever go baaack



råkade stöta på Russel Brand, Jay Z, Chris Martin och Hayley Williams lite sådär idag!


brukar glida runt, hänga runt, låna pengar

meeeen coome on...varför ska man vara som mest shopping sugen när man sitter utan pengar?! FFML

Undanflykter och självanklagan jag ser domen i dina ögon

Medieproduktion...here we go again! Hehe finns inte ord för hur effektiv jag är på dessa fina lektionerna. Även om jag borde, måste och ska så skjuter jag upp arbetet hela tiden och ägnar min tid åt facebook, spotify, bloggar och allt annat onödigt man kan göra med en data. Det är fy och skäms Mathilda! Efter skolan blir det lite Beck time, hon behöver sin Mat känner jag...sedan träning och fika för hela slanten!


heheheh jag fick ringen av Becksan för att mina korvfingrar tydligen är mycket tjockare än hennes...
bra att man kan tjäna på det ibland!



Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans, du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam


världen skall räddas, allting trasigt ska bli helt

Mår som jag trodde jag skulle göra efter allt socker jag lyckats få i mig idag! Hahah baaajs, typ yr och svimfärdig känns inge vidare. Pojken och jag gjorde lite fina varma mackor med serranoskinka, ost, tomater & färska championer! Åhh så gott mår lite bättre nu efter den riktiga födan. Får verkligen inte bli en vana att äta typ ett kilo socker om dagen!





wheredidugetthat

I wish nothing but the best for you

Sitter och taggar kakätning på medieproduktionen och chillar allmänt med livet! Funderar på att hoppa över lunchen idag för att kunna få ner så mycket kakor som möjligt haha galet vad det kommer bli bra. Så länge det inte slutar med illamående, sockerkicken är vad vi satsar på skulle jag tro. Förörigt blev mina kakor skit bra!! Efter skolan ska jag träffa min bebis hihiihih saknar honom!

pppeeeaacceee


Håll ditt huvud högt, det är allt man kan begära

Slängde nyss ihop en kaka eller nja, lade snarare ner hela min själ i den haha. Blandade och blandade tills jag fick mjöklsyra i armen tack vare den nedrans smeten! Men gott luktar det bannemig just nu! Sista pshyco mötet tillsammans med tjejerna imorgon så vi ska festa till det rejält och äta kakor så att vi rullar fram hehe. Nä nu ska jag strax placera mig i sängen, kanske titta lite på otroligt coola Pelle Svanslös innan jag somnar mums tycker jag! Förövrigt har jag varit tillsammans med min älskling i ett år och sju månader hihi, intresseklubben antecknar tack!

godnatt


finafina du

Mat är en väldigt väldigt klaad heeest

Åhhhhåhåhåh! Så mycket att se framemot I love it. Ska få se finastefinaste Håkan om endast två veckor på mejeriet! Sedan är det dags för Siestafestivalen med så himla gryym musik. Direkt efter skolans slut är det Lloret de mar som gäller men finfina girls, dock inte bokat än men det blir av! Sommaren blir säkert fylld av massa andra trevligheter också, typ några stugbesök, kvällar på stranden och massa sponant tänker göra precis det jag känner för! Sedan avslutar vi sommaren med ett besök på Emmabodafestivalen, det hade suttit fiint eller huuur?! & på novemberlovet ser det ut att bli en resa med laget till självaste Ayia Napa på Cypern! Hur bra är inte deeeet?! Can't waait! Livet ser ljust och ut framöver hehe, massa värme, sol, bad och fest för Mathildas del! hihihihi...





weheartit

Nu är det jag och mitt mot dom

Efter en kort men ändå slitsam skoldag som innehöll både matteprov och redovisning ligger jag i min säng. Har precis kollat på ''låt den rätte komma in'' den var väl helt okej antar jag. Annars har jag krängt popcorn och lyssnat på håkan sedan jag kom hem. Laaaat och trööött tjeeej!



jag vill boka resan nununu!!

det gör inte ont så länge du är med mig


På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra

inatt finns ingen väg tillbaks

Ojoj vilken kväll! Får väl säga som man brukar dagen efter -mår som man förtjänar. Det har jag verkligen gjort idag vattenkranen har varit näst intill min bästa vän. Annars är det väl bra med mig förutom min huvudvärk och plugget som borde göras. Blää har inget vett i huvet idag inte lönt att sitta här mer, nu ska jag gå och duscha sedan ta tag i pluggeriet på riktigt!



loove you!

jag skriver ord som mord i handen

Har verkligen sovit ut! Känns riktigt bra, har bara tagit det så jäkla chill denna lördag! Alla Håkans låtar på shuffle all day looong. Även umgåtts med Rebecca och fixat presenten till födelsegrisen! Ikväll ska det festas som aldrig förr. Taggad till maxx...typ!


visst känns det fint att va vid liv, en gång till

Godnatt! Tycker jag är värd en godnatts sömn med bara en timmes sömn i bagaget från förra natten. Drömmer mig bort till min finastes famn, till Håkans konsert på mejeriet och ljumna sommarnätter klädda i jeansshorts och med bara ben. Underbart är ordet. Livet är så fint ibland!

Caught by the river

Idag är det fredag och jag är i STORT behov av lite helg! Ingen spontan helg då allting redan är planerat. Ikväll ska jag träffa min fina! Våffeldagen är det också så dagen i ära tänkte jag att pojken och jag skulle kunna grädda lite våfflor. Hade suttit väldigt fint i kistan hehe. Morgondagen ser ut som så, förmodligen sova ut efter en natt med ikke mycket sömn. Sedan ska Esther bege sig till min lilla by för att vi förbreda oss inför lite festligheter, amazing! Dagen efter ska jag lite surt upp och spela match men va tusan, det överlever jag hur många gånger innan har jag inte lyckats med det hehe. Nä nu ska jag inte rymma från skolarbetet, back to buisness!




En vän är en vän hur taskigt livet än gått

Vilken bra dag vi hade igår! Solsken och värme hela dagen i skolan. Sedan promenad på stan för ovanlighetens skull med presentköp och allmänt strosande på lunds mysiga gator. Köpte in massa godsaker för kvällen som spenderades på vår fina skola. Åt sushi och thai buffé tills vi nästan sprack och brann ur munnen. I skolans studio lyckades vi säkert också pricka in några fina bilder. Natten underhölls med filmer på projectorn och ingen sömn alls kanske en timme eller så. Men det ska nog gå bra snart är ju halva dagen avklarad...naaaat men jag gillar det!

puuussssy


"jag behöver nåt starkare"

En helt vanlig men ovanlig onsdag! Skola med filmning mest hela dagen. McDonald's, häng på stan somvanligt, fina människor, plugg, årets första frappino avklarad sedan mango och håkan hellström för hela slanten. Nu väntar duschen, målning utav naglarna och förbredelser inför morgondagens dunderbara upplåsbara strapatser!" CIIAAAO





hur skulle hon kunna hålla tillbaka tårarna

Jag vet att alla förmodligen redan märkt det men jag måste ju också vara med att nämna det...VILKET UNDERBART VÄDER VI HAFT IDAG! Har varit på toppen humör hela dagen och unyttjat vartenda rast där ute i solen i vår fina park. Efter skolan promenixade jag ner mot lunds city och träffade tuffa varelser från the psyken (blir det i T9 på mobilen hehe, men annars så menar jag spyken!) Filosoferade på lunds gator och åt årets förmodligen första glass! Åh så underbart så mycket solen kan göra efter en riktigt jävlig vinter! Tror knappt det är lönt att nämna träningen ikväll. Gick jätte dåligt och var bara allmänt jobbigt att befinna sig där. Så himla påfrestande att vara så jäkla lycklig en hel dag och faktiskt vara taggad på att träna, men när man väl befinner sig där undrar man vad man ens gör där. Går inte riktigt att förklara hur jag känner när det gäller fotbollen just nu. Undrar verkligen hur jag ska göra...beslutsångest. Men jag har redan gett det så många chanser?!

nu duschen!


Vad vore jag utan dina andetag

Idag är det Kent & Kennet som har namnsdag...sorgligt nog känner jag varken en Kent eller Kennet. Så detta inlägget vill jag ägna till ett av sveriges bästa band genom tiderna som lever under just namnet kent! Idag ska jag lyssna på kent och vara nostalgisk!

♥ ♥ ♥

ge mig mer

jag sa jag ville flyga
och du höll hårt i min hand
jag sa jag ville brinna
och du satte mig i brand

h&m...i love you!


kör mig vart du vill, för jag ramlar aldrig hit igen

Happiest on earth hehe. När vi slutade klockan tolv promenerade jag och Esther ner på stan. La undan en film förra veckan som jag verkligen var tvungen att ha!! Nämligen Pelle Svanslös den bästa julkalendern genom tiderna åååh nostalgi!! Fick också med mig en klänning från hm dvs min nya ''lilla svarta'' eftersom min älskade andra svarta klänning sjunger på sista versen. Hehe den har varit med om en hel del tro mig! Sedan var vi två duktiga flickor och begav oss tillbaka till skolan för lite extra matte så jag stapplade inte in genom ytterdörren förrän klockan fyra! Resten av dagen kommer förmodligen bara bestå utav engelska plugg, även matteplugg om jag orkar och självfallet Pelle Svanslös hihi.

puusss


high on life









2011-04-20

Har precis njutit av det sista avsnittet på Solsidan med en påse popcorn och pärondryck från kivik. Annars har helgen bjudit på massa fint. Hela fredagen spenderade jag med pojken. Kollade på film och gosade somnade redan vid tolv i min älsklingsfamn. Tidig uppstigning i lördes för att stå på IP's kiosk klockan nio till fem. Inte okej tid asså, menmen jag och Limpan gjorde det bästa av situationen. Kvällen blev också satans trevlig! Vi startade hemma hos Anna och sedan bar det av till Mowmow! Tog inte alls hänsyn till att jag skulle upp vid nio och spela match...hehe men det fick jag sota för imorse, men med en ipren i magen och en massa vatten på det så lyckades jag klara det finfint! Vann med 4-1 mot Lunds BOIS och det känns förjäkla bra. Idag antar jag att det inte händer så mycket mer. Så godnatt på er



igår var jag allmänt tuff och dansade runt i mina ypperligt coola dr martens


ju mer du läser desto mindre vill du veta..


Godnatt kryper till kojs redan nu. Ingen bra kväll alls, hoppas verkligen på en bättre morgondag!


det finns inga ord för det, på det här jävla språket




htc pics

dom gick iland och jag flöt iväg

Har precis sjunkit ner i soffan efter en lång skoldag. När jag överlevt skolan begav jag mig till mormors bageri för att smida grymma planer inför sommaren 2011 den kommer bli legendarisk det är en sak som är säker! Har även orkat dra mig ut på en jogging/powerwalk runda med musik i öronen. Känns bra nu när man sitter här nyduschad och lagom trött. Nä nu är det Dr.House på fyran!




dina ord i natten är det enda som når in

Hejsan hoppsan lillebror! Har verkligen varit extremt duktig på att fly från plugget idag. Det började efter skolan då jag gick på stan med Esther och fördrev tiden. Sedan när jag var på väg hem ringde jag beck imed att jag nästan befann mig vid spyken. Och jodå hon hade slutat så det blev en stund med henne och Emma också. När jag äntligen lyckats ta mig hem. Rostade jag mackor och varierade mig genom att trycka på senaste och toppnyheter knappen på facebook...sedan av någon konstig anledning var jag tvungen att rensa garderoben och bädda sängen också för den delen. Har verkligen gjort allt för att fly och nu sitter jag här och känner ångest för att jag inte har tagit tag i skiten. Som en groda utan ben känner jag mig måste jag medge!


lika skitig som marken på en tågstation

idag är det min namnsdag! och dagen i ära bar jag ett par pyjamas byxor och kände mig som en av bananerna i ''Bananer i pyjamas'' vet inte om jag var mest B1 eller B2?!
jag promenerade runt i staden med Esther och njöt av det ändå varma vädret efter de få timmarna i skolan! blev en del små fynd om jag ska vara ärlig. & duvan här ovan var aningen skadad stackarn!

hittade det grymmaste busskortsfodralet...ingen skulle någonsin kunna neka det!!?
tänkte att jag också fick testa trenden med engångskameror så jag gick raka vägen mot favoritbutiken TIGER! får se om det blir några bilder av det hehe, känns jobbigt när man inte kan kolla på resultatet känner jag...men det återstår att se tills det blir framkallning!!
Esther var allmänt awesome och cool hon kidnappade nämligen varsin affisch åt oss med bobban! 

jag går inte isär när jag går med dig

jagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardig
jagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardig
jagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardig

fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Ojoj här var det tomt! Igår blev det som sagt en finfin fika med en ännu finare flicka. Vi mumsade i oss kladdkaka, pratade och smidde fina planer! Längesedan man fick ha den lilla tösen för sig själv. Sannerligen är det som såhär att hon inte är lika liten som andra längre...sjutton år är fyllda idag så grattis min alldeles underbara vän! ♥ När vi var mätta och trätta på både kladdkaka och prat begav jag min hem till min fina pojkvän. Chillade hela dagen för det är vi satans grymma på. Framåt kvällskvisten blev det fin middag då det lagades lövbiff, klyftpotatis och bearnesås hemma hos familjen dahl ytterst mumsigt. När det var dags för pågarna att storma in för att lana flydde jag fältet och tog en promenix med Becksan men det slutade som vi förmodade -framför tvn med popcorn! Också hade ännu en lördags kväll lidigt mot sitt slut!

Nu sitter jag och lyssnar på alldeles för underbar musik på spotify. Finns nästan FÖR mycket bra musik runt om mig just nu...jobbigt läge. Annars har dagen spenderats i Trelleborg har kollat på laget som spelade match för att kanske få tillbaka mitt sug om att börja igen...förövrigt spelade dom jätte bra och vann med fyra noll! Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag har ätit, sovit, kollat film och träffat två busiga pågar som smög runt vid mitt hus. Juste Solsidan missade jag inte heller! Nu ska jag försöka skriva på en läxa...annars skjuter jag upp den till imorgon för just nu är jag så satans trött!! Ne nu ska jag hålla keften för idag!


GRATULERAR SNYGGING! -hoppas dagen har varit bra för det är du verkligen värd!! ♥

lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Åh så skönt att äntligen få sova ut efter 3 slitsamma dagar i skolan. Vädret gör ju inte en mycket piggare tyvärr. Igår blev det middag på olivieras för att fira pappa med lite andra kompisar. Väl hemma när vi väl lyckats rulla ifrån restaurangen lyckades vi kränga i oss ännu mera prinsesstårta. Vi var inte klara förrän vid elva med allt ätande men tog ändå cykeln och för att mysa lite med min Beck. Kollade på vårt älskade oth och bara snackade. 

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och fräscha till mig lite för det finns planer på att bjuda en fin vän på en liten födelsedagsfika!! Annars vet jag inte alls vad dagen och kvällen bjuder på men det gör inte så mycket vi gillar det spontana! 


du är inte trasig du behöver inte fixas

Här sitter jag framför datan somvanligt när jag egentligen inte borde. Men jag lyckades ta tummen ur röven och ge mig ut på en joggingrunda efter att jag och bästa Beck avslutat ett mycket behövligt möte på mormors bageri. Sen måste jag även få lov att uttrycka min lycka...om mindre än en månad så är det dags för fina Håkan att uppträda på mejeriet för mig och Esther, underbart! Och idag kom det ett tredje bandsläpp till Siesta, hur underbart?! Plain White t's (gamla favoriter), The Kooks, Ane Brun, This is head, Adrian Lux och Adept! I love it, siesta kommer bli väldigt fint iår. Det ska även Emmaboda bli vill jag lova! Åh lycka på hög nivå älskar denna känslan!!


Om vi nån gång, nånsin blir som dom...

Nu lider den sista lektionen för idag mot sitt slut! När vi lämnat lbs ska jag och sexy Beck bege oss till mormors bageri och ha möte med semlor och kaffe! Måste diskutera vårt matbeckiska språk...viktigtviktigt! Sen ikväll hade jag verkligen tänkt tvinga mig själv ut i byn på en liten löparrunda! Sedan ska jag chilla satan och vara stolt över mig själv.

pussar och kramar


beck goes wild on mat's arm...

International day of Silly Walks!



det finns en första plats som inte ens går att nå..



i love you dad ♥

Tänkte passa på att gratulera min underbara pappa på födelsedagen!
Idag bjuder han på varmrökt lax, romsås & potatis! Hur gott är inte det?!

supa, beerpong & rix fm - blekinge nostalgi!

Tjenare stickan! Har stått lite tomt här i bloggen ett tag tycker jag men det beror ju till största del att jag befunnit mig i Blekinge län med underbara människor som gör mig satans lycklig. Festandet började dock redan i fredes ute på landet närmare bestämt i Norra Rörum! Underbart fin kväll tack så himla mycket Rebecca! Efter bara fyra timmars sömn och ett fortfarande yrt huvud begav vi oss till lund och tog tåget vidare mot fina Blekinge. Nästan fyra fina dagar blev det uppe i Emmas stuga. Kan ju inte neka att man är lite sliten efter fyra kvällar i rad med alkohol i kroppen haha. Men det är sånt man får ta för vi har haft det underbart!










jag älskar er!
&  tack emma för att du vågar släpa med oss 
allihopa till guösuphus ;)

man måste dö några gånger innan man kan leva

Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du är med mig
Musiken slutar aldrig

det er for vildt

Nämen tjenare! Här sitter jag när jag egentligen inte borde men det känns bra ändå för den här långhelgen har så mycket höjdpunkter och festligheter att bjuda på! Redan imorgon är det dags för födelsedagspartaj hos Rebecca. Är taggad så in i bänken hehe mycket tack vare våran grymma rekvisita! Men festligheterna tar verkligen inte slut där utan på lördag bär det av till Guö Suphus uppe i Blekinge med grymt folk. Ska bli dunderfint vill jag lova I need it!! Nä nu ska jag packa idrottsväskan och sluta babbla hehe..









såhär såg det ut i Guö Suphus när sommaren 2010 led mot sitt slut!

När du hänger mot repet, lär dig ta slagen eller hoppa in i ringen igen...



RSS 2.0