I wish nothing but the best for you

Nu ska jag packa min fotbollstrunk sen åker jag till IP för sista seriematchen. Denna gången är det mot Genarp. Eftermiddagen har förövrigt varit riktigt seg i skolan, förmiddagen var bättre eftersom det vankades fotolektion. Vi var i studion och tramsade lite med olika ljussättningar. Söta tjejer...I know!





Idag är ingen vanlig dag...

Nu beger jag mig till mitt snyggo för att sova där. Jag och Gustav gjorde en jätte fin grattis bild innan idag till vår lilla August som börjar åldras en aning, men han är ju liksom fortfarande 95:a hehe..


Grattis till vår lilla son som fyller år idag!

We just wanna make the world dance












2011-09-28

Försöker få tiden att räcka till för allt jag vill göra men det går inget vidare bra. Finns så många vänner jag vill hinna träffa, va med pojken, plugga, gå i skolan ja allting tar sin tid och jag hinner inte riktigt med. Jag gör så gott jag kan och lite till men det blir inte alltid som man vill. Idag ska jag äntligen få umgås med min fina för första gången sen vi kom hem från Mallorca. Har känt mig lite ensam sen jag sa hejdå till honom i söndags och om nätterna har sängen varit allt för stor och tom. Hihi jag är så töntigt kär i dig!! 


All stars could be brighter

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Mår nämligen inte världsbäst efter gårdagens festligheter. Det värsta är att det är match snart. Taggad -.- Tack Emma för igår iallafall hade skittrevligt!






Det gör inte ont sålänge du är med mig

Home sweet home! Nu sitter jag hemma på mitt lilla rum i lilla Lomma i Sverige, för några timmar sedan var jag på ett fint Mallorca. Känns lite konstigt att vara hemma igen, ännu konstigare att inte ha min pojke vid min sida. Har ju umgåtts med honom tjugofyra sju i mer än sju dagar. Bra nog utan att tröttna på varandra och bli griniga hehe. Har haft det underbart och mysigt på Mallis med en del av hans släkt i ett fint hus vid bergen. Antar att det dyker upp bilder inom kort men prio nummer ett är mat och sen visade det sig att det bjuds på festligheter i Lund! Askalas hinner dock knappt in genom dörren innan man flyr iväg igen, men jag gillar det!

Jag älskar dig snyggo!

See ya sucker's

Detta blir förmodligen det sista ni hör av mig för imorgon åker vi tidigt tidigt! Tror jag har packat klart känns bra den där känslan av att ha glömt massa eller tagit med sig alldeles för mycket. Men jag ska sluta nojja för det ska nog gå bra ändå. Ska snart åka hem till min pojk och sova där innan vi flyr till Mallorca! Ska bli naajs. 

Puss syns nästa lördag igen heheh!

fin kväll häromdagen

Stuck in her daydream

Har spenderat min kväll med att packa till imorgon. Nu är jag trött på det och tänkte lägga mig i tid för en gångs skull! Men det blir väl sent endå för jag kan inte somna utan att titta på någon serie också fastnar man och kan inte somna för det heller, great vardagsmat för mig det alltså hehe. Godnatt!

muums, min säng är den bästa platsen på jorden (typ, ibland iallafall)

Sunshine, lollipops and rainbows

Älskade torsdag jag gillar inte dig. Helst av allt vill jag gå hem och sova igen! Har ingen lärare just nu på fotolektionen så jag gör exakt ingeting. Väntar på min lilla Emma som ska komma och ta en kaffe med mig i parken. Sen efter lunch har jag en låång lektion kvar med käraste Peter. Måste ner på stan efter skolan och fixa lite grejer, sen hem och packa lite. Åker nämligen till Mallorca på lördag med min fina, hans familj och släkt. Ska bli så himla skönt att fly landet i en vecka!! Skoltrött och förkyld är vad jag e just nu så det kan inte sitta bättre än att åka iväg precis just nu, scoooore!

btw så vill jag ha ett par creepers nununu! (bild tumblr ofc)

-Ska du ha en liden mus?!










Tror inte jag behöver säga något speciellt...alla fattar nog att jag är jäääkligt festivalsugen!! Grymt sorligt att det börjar bli vinter då och att det inte alls betyder festival :((

I want to hide but trees are falling down

Upp och ner, ner och upp grisen gal i granens topp. Typ så har mitt humör varit idag men så är det ibland. Har köpt mig en ny, fin, mysig, svart mössa idag när jag och snyggeemma var nere på stan en ytterst liten sväng. Ikväll hoppade jag över träningen som jag skulle behövt egentligen för att göra av med min överskottsenergi men ikke sa min onda hals. Istället har jag ödslat massa tid på att göra onödiga saker på datorn, dricka te och kolla på idol. Nu lite referat skrivande (kanske om jag orkar) heheh jevla latmask e vad jag är! Godnatt på er andra möjligtvis duktiga(?)människor iallafall..

Today I don't feel like doing anything


Tänkte bara dela med mig av en dagens outfit. Födelsedagspresent från brosan btw!

En söndagsmorgon att glömma!

Hahah ååh idag närmare bestämt klockan tio vaknade jag så dåligt man kan på en söndag. Jag var smart igår och tänkte att jag inte skulle sova bort hela dagen så jag ställde klockan på tio. Imorse ringer klockan och det står måndag på alarmet av någon jäkla anledning så jag flyger upp ur sängen och inser att ingen är hemma och har redan stuckit till jobbet. Går till telefonen för att ringa mamma och skälla på henne för att ingen har väckt mig men råkar ringa till min egen mobil istället. Blir tveksam och tänker på vad jag gjorde igårkväll och visst fan var det lördag igår. Lägger mig igen men med ett jäkla magknip för att jag blev så himla stressad så jag blir tvungen att gå upp. Fyfan inte kul morgon alls hahah. Hoppas ni har haft en lite lugnare söndagsmorgon än mig! Nu ska jag försöka mig på att skriva ett referat! Sooo long suckers..


Lättar upp stämningen denna morgon med grodan ovan som bästämde sig för att bosätta sig vid vårt källarfönster. Den var inte liten heller, sjukt cool groda tills det att han rymde...

Still I am responsible if it will fall apart

Hej, har gått och blivit förkyld och jag skulle vilja skylla på min pojke men egentligen är det mitt fel eftersom jag träffat honom på egen risk dem två senaste gångerna. Anyway alltså har jag haft en allmänt tråkig dag ida. Har gett mig själv lite c-vitamin i form av pressad apelsin juice och en vitamintablett. Imorgon måste jag ta mig till skolan no matter what så jag och Emma kan lämna in en uppgift. Sen är det raka vägen till Veberöd för matchspel (om jag nu kan spela liiite iallafall). Wellwell nu ska jag titta klart på Cherrybomb som snygge Nathan är med i hihi och dricka varm nyponsoppa. Godnatt alla fina där ute!

asfgdsdkp#oapa*?!

Asså, jag blir aningen trött på mig själv. När man är utan en blogg eller liknande vet man inte vart man ska göra av ALLA fina bilder man tar och allt sånt trams man vill dela med sig av. Men när man har en blogg så har man ingen aning om vad man ska uppdatera med för man äger tydligen inga bilder som passar sig. Inte heller orkar man ta några jäkla outfit bilder, känns bara så himla töntigt att stå och posera framför självutlösaren eller fråga någon typ -Heeej, du skulle inte kunna ta en bild på mig medans jag posar för jag behöver lägga ut dagens outfit på min blogg, daaah. Jag har haft en blogg fram och tillbaka i typ tre år men det känns alltid likadant. När jag har massa material har jag startat en blogg men helt plötsligt när bloggen är igång har jag ingeting och kan inte heller skapa något alls. Ville bara säga det...vet inte varför men alla som har en blogg eller liknande känner säkerligen exakt likadant. SUUUCKSS BIG TIME!!

omg

I can't get you off my mind

Sista lektionen för dagen på g nu! Har förövrigt haft den lugnaste och mysigaste helgen på länge. Har umgåtts med min pojke största delen av tiden och den andra med familjen. Annars har inget större hänt i livet på senaste. Ikväll efter träningen beger jag mig hem till min söta Limpa för att hålla henne sällskap inatt. Idol står som prio ett på schemat för kvällen (tycker jag iallafall)! Asnajs!







jag älskar dig min finaste!


RSS 2.0