where do we go where we go from here?

Åhhh vad jag är taggad ! Är så lycklig, om en timme eller två bär det av till Limpan. Ska fixa mig tillsammans med mina goa brudar sen äta fin middag och tagga satan! Sen sticker vi till lager som Luddie har fixat och festar järnet med massa fina och saknade människor! Känner på mig att det blir en bra kväll, hoppas den känslan har rätt.

Ni får ha en awesome nyårsafton people! Ni får inte glömma att pussa och krama på era nära och kära favoriter vid tolvslaget !

weheartit

awesomeness

Kom hem från kära Blekinge vid tolvtiden idag. Var skönt att komma hem så pass tidigt. Har chillat hela dagen som aldrig förr, skönt som tusan. Förövrigt har jag haft det toppen i stugan med 4 underbart retarderade tjejer. Inte illa menat alls, det är bara sånna vi är. Tjejer ni är grymma och vi vet verkligen hur man ska roa sig med livet. Jag älskar er knäppgökar! 


Nu väntar jag på min bebis. Vi ska bara ta det lugnt ikväll eftersom båda känner sig lite krassliga och vem vill vara sjuk på nyår ? Inte jag iallafall så här ska det ätas clementiner och drickas te. Och kramas med min fina pojke, bästa medicinen skulle jag tro.

puss på er finisar



you and I collide

16 månader igår! I love you baby ♥





vi kallar oss spontana

Imorgon lämnar vi vår lilla by och tar en jäkligt spontan tripp till Blekinge. Kan faktiskt bli rätt skönt att lämna allt och umgås med 4 underbara töser. Kommer hem på torsdag igen och då jäklar ska det taggas inför fredagen! Det blir middag och förfest med tjejerna sedan bär det av till lager för ett hejdundrande nyårsfirande!

Varning, finns risk för dålig uppdatering fram tills torsdag!

puss



loveyougirls

tinnitus i hjärtat






tshirt-t-shirt store ofc, kavaj-bikbok, stickad mys tröja-gina, dundercoolt armband-jc, piercing-india

work it baby

Nyss hemkommen från Malmöstad. Vet inte riktigt om jag gjorde några jätte stora fynd direkt men lite nytt i garderoben blev det allt. Kanske kommer någon liten bild på de införskaffade sakerna. Dock inte på min nyårsklänning...den vill man ju hålla liite hemlig hehe. Om en timme är det dags att vara lite hurtig och röra på dö-köttet det är nämligen dags för lite träning. Är fantastiskt nog lite taggad!

pussochkram


ytterst söta töser i underbara spanien

no time for us


utan dina andetag

Har inget vettigt att skriva om eftersom jag inte gör något speciellt om dagarna utan bara går och latar mig. Ikväll blir det nog filmkväll framför den nya tvn och surroundsystemet med pappsen och broren. Blir ingen pojkvänskväll tyvärr, men det blir nog mysigt ändå. Har inte så mycket mer att nämna men här kommer några bilder på mina julklappar.

puss

dr.martens, plattång, extern hårddisk, mysiga innetofflor, kent-skivor, stativ till kameran, face kit från apoteket, böcker, filmer & pengar





putting holes in happiness

Känner mig som en jevfla latmask. Har inte gjort något vettigt sedan jag slutade skolan. Men det kanske börjar arta sig lite efter denna dagen...

Ska nog träffa min snygga påg imorgon, måndag blir det nog lite shopping i malmö med självaste Beck och Tisdagen spenderas nog i Danmark med några brudar. Sen har jag inte fler planer men detta är bättre än inga planer alls, aight ? 

puss


dr.martens

Har ett litet dilemma hehe, fick ett par apsnygga dr.martens igår av min fina pappa. Dock var dem en strolek för stora så vi ska byta dem. Skorna jag fick hade 10 håls snörning men funderar på att byta till 8 håls...
Lutar åt att välja skorna med 10 hålssnörning men jag vet inte riktigt vad jag kommer ha mest användning för. Någon som har en åsikt eller ett tips på hur jag ska göra ?


don't look back in anger

När jag vaknade imorse möttes jag av en stor förpackning nedanför trappan...den innehöll inget mindre än en 3D tv på 55 tum. Ganska najs vi behövde faktiskt byta ut vår såkallade tjock tv i källaren. Så nu just nu sitter jag framför tvn och kollar på förortungar som sänds på 3an. Men får väl snart ta tag i livet och fräsha till mig lite, kommer ju gäster om två timmar. Annars har jag inget speciellt planerat, ingeting planerat fram till nyår förutom att det ska bli danmark med lite people någon dag. Men det är ganska mysigt att gå här hemma och umgås med familjen inte så jätte ofta det händer♥

adios amigos


jag igår

god jul på er!








peace out

hittade ett par hejdundrans coola solbrillor i en liten låda igårkväll...

nu är det jul här i vårt hus





lycka i snökaoset


The Ark
The Sounds Daniel
Adams-Ray
Slagsmålsklubben

Imperial State Electric
Oskar Linnros
Adam Tensta

Alcoholic Faith Mission [DK]
Asking Alexandria [UK]
August Burns Red [US]
Bombus
Riddarna
Mohammed Ali
Den Svenska Björnstammen
Stor
Last Days Of April
Billie the Vision and the Dancers
Young Guns [UK]



dan före dopparedan

Nu har lilla Lojjsan stuckit hem. Så nu ska jag ta tag i julen och städa mitt rum, slå in julklappar & göra smörkola. Granen ska vi också klä ikväll minns inte att vi gjort det så sent någonsin som detta året. Sen återstår det ju att se om släkten lyckas ta sig hit imorgon annars blir det en annorlunda jul, bara sitta hemma med familjen alltså...så jag hoppas snön lugnar ner sig lite så man kan få en vanlig jul hehe. 

puss





this is how i disappear

No-lifer kväll igår med självaste Linnsan, vi lyckades riktigt bra med juste det där ''no-life'' eftersom vi spenderade hela kvällen och natten med paradise hotel avsnitt rullande på tvn. Riktigt trevligt. När vi vaknade sådär lagom pigga blev det julkalendern och litta frukost sen avfärd till malmö. Nu är alla julklappar klara ! & det känns toppen.
Men just nu sitter jag och myser med mina tjejer Lojjsan & Tea. Tjockis och nolifer kväll idag också hmm vad händer med oss ? Ingen aning men trevligt är det. Kollade nyss på Step Up 3 den var faktiskt riktigt bra så den kan jag rekommendera om man gillar dem andra två filmerna.

Nej nu fortsätter myskvällen puss på er




dream on

varför inte mitt rum lika mysigt ?




från weheartit såklart

dancing on my own

Har spenderat dagen i Malmö med min broder och kom nyss in genom dörren. Några sedlar fattigare men vad gör man inte för sina vänner! Strax bär det dock av till Malmö igen för att kötta lite laserdome, mad cow & mission impossible. Så ser avslutningen med fotbollen ut detta året, great aha ?


grymt mysigt på kvällstid i malmö med alla juldekorationer och ljus


i won't back down









inspiration @ weheartit

stay close, don't go



lomma at night







by me

i love you

Gårkvällen och natten spenderades hemma hos min underbara pojke. Blev en myskväll med film och popcorn. Hann med och kolla på 3 filmer, och det är lite av ett under att jag kunde hålla mig vaken tycker jag.
Kom hem från min älskling vid tre idag och sedan dess har jag bara lallat runt här hemma och gjort nästan ingeting. Bara varit ute en runda med mammsen och kameran fick följa med i högsta hugg. Sen gjorde vi världens godaste hemgjorda glass, också lite te till det, mumms. Ska snart lägga mig men jag känner ingen stress eftersom mitt lov kickar igån påriktigt imorgon när ni andra är i skolan. Det känns ganska bra om jag ska vara ärlig. Men när min söta bror har slutat ska vi åka in till malmö och köra slutspurten på julklapps handlingen. Så jag ska iallafall få något vettigt gjort imorgon.

puss



river en vacker dröm

Ojoj efter att jag publicerat det senaste inlägget la jag mig i sängen om kollade på oc. Sedan vaknar jag halv fem av att min bror kommer in i mitt rum och undrar vad jag håller på med. Helt galet ni som känner mig vet att jag inte är någon som brukar kunna sova särskillt länge och mycket! Men man har tydligen sina stunder.
Sedan det att jag vaknade har jag bara hunnit duscha och äta pizza & nu hade jag tänkt pulsa genom snön hem till min älskling.

puss


2010-12-18


Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket

12:12





snygga shelley mulshine @ weheartit

känn ingen sorg för mig

Hallihallå alla glada fredagsmysare! Sista dagen i skolan detta året känns ganska bra tycker jag. Ikväll blir det lite tjejmiddag hemma hos min fina vän Malin. Sedan tror jag att jag drar vidare på lite festligheter. Låter som en helt okej kväll, eller hur ? Artistsläpp idag också till Siestafestivalen, ändå helt okej än sålänge om jag får säga det själv!

puss




bilder som passar in på mig idag...

happyface

last summer

att drömma skadar ju inte ?

15/3 – My Chemical Romance

9/4 – Håkan Hellström

2/6 – Siestafestivalen

17/6 - Metaltown

28/6 – Peace and Love

28/7 - Emmabodafestivalen








Såhär hade det sätt ut om jag hade fått bestämma...
men tyvärr räcker inte pengarna till. Så några av dem
får
jag tyvärr radera från min lista inom en snar framtid.
Om jag ska ha råd att åka iväg med girlsen till värmen
håller inte min nuvarande planering särskillt bra :P


en himmelsk drog

Nu ska jag dra mig tillbaka och plugga lite. Det är ju bara att bita ihop tycker jag när det endast är fem dagar kvar sedan är det dags för jullov, I love it ! Det är dock ganska stört att jag redan har hunnit gå en hel termin på lbs. Det känns ju precis som det var igår jag var där på öppethus och kollade runt..

puss




taylor momsen - weheartit

MyChemicalRomance

JAG ÄR LYCKLIG ! Såg att mitt älskade MCR ska spela både i Stockholm på hovet & i Köpenhamn i KB hallen. Ska bannemig åka till dk och se dem. Som jag längtat ! Måste bara hitta någon att åka dit med och sen köpa biljetter.

My Chemical Romance - Bästa någonsing & det skadar ju inte att dem har världens snyggaste som sångare..



Gerard Way - My love !






surrounded by people and still alone

Surpriise people ! En mycket friskare Mathilda vaknade upp imorse och lyckades ta sig till skolan med ett leende på läpparna. Kom hem för lite mindre än en timme sedan. Är på riktigt fredags mys humör faktiskt, blir en hemmakväll med min baby skulle jag tro. Är inte så taggad på att göra något annat än att ta det lungt.
-Allihopa ikväll håller vi också tummarna för vår grymma Jay Smith !

puss på er



jag har samma trasor, går och röker samma marlboro

Har befunnit mig under mitt täcke hela dagen. Vaknade några gånger under natten och var kallsvettig. På morgonen kände jag mig inte så taggad heller hade ont i halsen och hela köret. Får se hur det blir imorgon om jag mår bättre bär det väl av till skolan. Min namnsdag idag iallafall har ju egentligen Anna som första namn men Mathilda som tilltalsnamn. Fick små presenter av mammi och pappi och lite fickpengar av farfar. Bra med något som kunde lysa upp min dag. Har inte åstadkommit något vettigt idag förutom att jag röjt lite i garderoben. Nu ska jag gå ner och ta ännu en kopp te...har tappat räkningen på hur många koppar jag fått i mig idag..

puss

weheartit.

i want to have a life

jag vill vara kreativ! jag vill fota, jag vill redigera bilder, jag vill rita, jag vill läsa. & jag vill träffa mina underbara vänner, träffa min fina pojkvän, umgås med familjen, spela sims, kolla på film. Synd bara att tiden inte riktigt räcker till.
-
Har varit i skolan hela dagen. Sedan kom fina rebecca till min skola och sedan vandrade vi våra gumpar bort mot kära espresso house. Satt på där ute under ett par filtar, med en scones och varsin kopp med värmande innehåll. Satt bara och pratade en massa. Det var jätte trevligt att umgås med min kära Beck. När vi frusit lagom mycket tog vi bussen hem till vår lilla håla.
Denna kvällen har jag spenderat framför datorn. Har pluggat lite mer till provet på torsdag. Nu känner jag att jag inte orkar mera mediehistoria så nu är det stopp på pluggeriet. Vill lägga mig i sängen tända lite ljus och påbörja en ny bok...men det får vänta för jag ska ner och kolla på dr.house con mi familla som börjar om ungefär en halvtimme.

Ha en bra kväll
puss ♥


i'm pretty stupid..

Har kommit på mig själv med att göra en väldigt korkad sak...nämligen att installera sims 3 på min dator. Vem är fast i spelet nu ? Jo självaste Mathilda. Tusan där rök min fritid. Ska dock rymma ifrån spelet för att läsa på inför vårt prov i mediehistoria som ska ske på torsdag sedan ska jag försöka få min dagliga dos av O.C det är bannemig inga bra beroende jag har..

;weheartit

she will be loved..

Hej och hå vad står på ? Nu ska jag bädda ner mig i sängen iförsig ligger jag redan nerbäddad där...men jag tänkte poppa lite popcorn och sätta igång en film sen ska jag mysa ner mig i sängen igen. Sounds good aint ?

Jag passar på att säga godnatt också
puss♥



min älskade tomelampa som jag fick av farmor & farfar på min allra första julafton.
jag saknar dig farmor, ingeting blir detsamma utan ditt glada skratt♥

three favorites

Mina tre favorit ringar som faktiskt får följa med mig på de flesta av mina äventyr..

what a night ?!

Efter att jag lämnat stackars Lina i sticket hade jag följe med mina töser till Annasplace. Hade riktigt trevligt hela kvällen. Lyckades stappla in i hallen runt halv fem imorse. Sen somnade jag så jäkla gott i min lilla säng. Idag mår man väl lite som man förtjänar men jag har lyckats komma undan ganska lindrigt med endast lite huvudvärk. Bra va ? & inga bilder blev det heller för jag glömde kameran hemma igårkväll.

Puss


;weheartit.com

cutiepiiies

Sitter hemma hos The Walbergs. Har ätit mat och precis kollat klart på alla julkalenderavsnitt som finns änsåläge. Toppen, nu försöker jag tagga till fest men jag känner att jag hellre vill sova...men det lär väl ändra sig sen. I hope ;)

Puss



sing hallelujah

från entré besöket i torsdags;
träffade även på storbloggaren Kenza!

sunshine, lollipops and rainbows..

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min kära vän Malin ska sluta för att sedan ta bussen mot Nova Lund med mig. Känner verkligen inte för att gå ute på stan och frysa medans man går mellan affärerna så Nova blir ett grymt alternativ. Ska snart gå mot stationen och möta henne...det betyder att jag måste snöra på mig fula kängor för att värma mina stackars fötter. Helst av allt hade man ju knutit på sina converse igen men det dröjer nog ett tag innan dem får fortsätta slitas..


Puss

RSS 2.0