2011-05-29

Äntligen ligger jag nerkrupen i sängen efter en ganska sömnlös helg. Har varit hemma hos min babe med andra filurer både fredag, lördag och söndag. Varken fredagen eller lördagen resulterade tidig läggdags...så jag har med andra ord inte somnat innan klockan fem någon av kvällarna. Vilket har satt sina onda spår.

När jag kom hem idag hade mamma lagat massa god mat (egentligen borde väl vi andra gjort de...det är ju trots allt morsdag, men icke). Har iallafall bjudit min mammi på daimtårta. Sen har jag börjat packa lite inför Siesta, åker ju redan på onsdag. Aptaggad med lite resfeber och jag tycker verkligen det är en konst att packa rätt! Men det ska nog gå bra, jag klara ju det sist!

nu skins heheh..


hehe jag vet att det nästan bara existerar bilder på mig själv i denna bloggen, men det är för att jag själv är det mest

lättillgängliga

att fota...hahah!

The weak ones are there to justify the strong

Finally, thank god it's friday! Denna skolveckan är äntligen över...känner mig rätt duktig som genomlidit den utan att bryta ihop hehe. För tillfället gör mig i ordning för en kväll på wrap house med snygga be-rudar! Sen beger jag mig hem till min fina pojkvän och övernattar där. 

friday i'm in löööve

torsdagsbilder

21:32

What a night! Kim bjöd oss på en fin kväll igår som varande ända in på morgonkvisten och det började ljusna när vi vandrade hem till mig med mungipor ända upp till öronen. Matchen idag gick...vet inte riktigt men det var ju självklart jobbigt att spela med dagen efter känslan i hela kroppen och utan avbytare på bänken men wtf som sagt vad gör det om hundra år. Just nu sitter jag och kollar på brottet och straffet med mammsen med en liten kladdkake bit framför mig hihih gottigott bra avslut på en fin helg.

peace



I wanna live, I wanna love. But it's a long hard road out of hell. Sell my soul for anything, anything but you..



2011-05-21

''idag e de lördag och det betyder partyparty discodisco partypary discodisco'' har börjat sminka mig så smått och snart kommer emmaklämma och gör mig sällskap. Tänkte göra en fin pizza som vi startar kvällen med sedan trillar det nog in lite människor till. När vi känner oss mätta på förpeppen drar vi vidare till Kimpaah för partyy all night long, awesome! Annars idag har jag mest befunnit mig på gräsmattan med en bok, en cola, en filt, datan och kaninen som sällskap. 



I never thought I'd be in love like this. When I look at you my mind goes on a trip. Then you came in and knocked me on my face. Feels like I'm in a race but I already won first place ♥

Snart har ännu en skolvecka raderats ur mitt liv, skönt! Hade inte orkat dagarna om det inte varit för min underbara klass, tjejer ni är så jäkla grymma och fina. Helgen ser förövrigt helt toppad ut enligt mig. Ska laga middag och mysa med min älskling imorgon, lördag fest är grymt taggad, söndag match mindre taggad efter en fest kväll antar jag...hehe men det klarar vi fint. Nu har jag precis kollat klart på hela life unexpected så jag fyller resten av kvällen med skins.

godnatt

I can't get you off my mind

Tyckte jag försov mig imorse men genom att strunta i frukosten kunde jag ändå lägga lite tid på utseendet innan jag fick gå iväg till bussen. Måndagen blev bara bättre när skolan var slut och vi hamnade i Emmas kök med varsin kaffekopp i handen och munnen gick i ett under flera timmar. Kramp i käkarna efter allt skratt och snack hade man iallafall när man lämnade Emmas fina lägenhet. När jag kom till mina lilla by möttes jag av världens finaste! Gick hem till mig och kramade ihjäl varandra. Sen åt vi varma mackor och pannkakor. Älskar dig såå min fina!


Hon är det här partyts ljus och han bredvid är så stolt att ha henne nära sig

I'm so happy! Det är fredag, sista bandsläppet inför siesta och bob hund och fina Henrik Berggren kommer fucking dit!! Seriöst, hur underbaart?! so happy I could die. Ikväll ska jag på dubbeldejt haha. Det blir bio och red ridning hood bestämde vi oss för efter några om och men, så mysigt heheh.

It's gonna be legen wait for it...dary!


so cute


Sell my soul for anything, anything but you

Hahah jag pallar inte! Mina vänner har gett mig ett nytt beroende, jag talar om tumblr. Jobbigt läge men jag känner redan efter en endaste dag med mitt tumblr account att det är tusen gånger roligare än bloggen. Heheh, jaja annars då, jo jag har spenderat min eftermiddag med kameran i högsta hugg på ett rapsfält med mina fina i étincelle crew!



Du säger att jag drömmer...jag som inte ens kan sova

Benhinnorna åt pipsvängen igen, måste skriva en debattartikel, måste finslipa en recension. Men jag måste vara på ett fint humör imorgon så det är bättre att ta det säkra före det osärkra nämligen att krypa till kojs något sådär omedelbums!

12,5 centimeters kärlek


You'll be a bitch because you can, you'll try to hit me just hurt me. So you leave me feeling dirty, cause you can't understand

Härlig fotbollsträning ikväll! Har belönat mig själv genom att städa mitt annars rättså kaos-artade rum. När man är stressad och trött har man inte ens tid att hålla koll på sitt eget revir! Trivs lite bättre här inne nu och ska försöka få några rader skriva till ett skolarbete!




LBS-lunds bästa skola?

Har egentligen inte någon ursäkt för min frånvaro på bloggen...men livet rullar på i sin vanliga bana och jag längtar förgäves efter sommarlov! Tur att jag har en otroligt rolig klass som vet hur man ska leva livet även när man befinner sig i skolan!






Hehehe in your face! Spotify premium motherfuuckers'

Nu jävlar är jag stolt ägare utav ett spotify premium account! Hehehe känner mig aningen överlägsen trots pengarna jag lagt ut, börjar nästan tro att det är värt det! Det återstår väl att se för om ett tag inser jag väl att hundralappen faktiskt kunde räckt till två hel mysiga fikastunder...

weheartit

Hopeless and souless and bored of the thrill


Nationella uppsats i engelska CHECK! Intervju med grymt coola och ispirerande Anna Österlund 
i Malmö på helt off med crew étincelle CHECK! IP's kiosk med Limpan nästa!
PEACE

A pill to make you dumb. A pill to make you anybody else. But all the drugs in this world won't save her from herself


"Enjoy your flaws,that's what separates you from the rest of the world,
that's what makes you special." - Marilyn Manson

Hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären, hon skär sig i handleden i solskenet



Passa på att besöka étincelle magazine håller på med ett tidningsprojekt i skolan förtillfället och detta är vår blogg! När ni ändå är på gång kan ni ju alltid gilla vår facebooksida också eller hur hehe? Det hade varit trevligt...

Are you motherfuckers ready for the new shit? Stand up and admit tomorrow's never coming, this is the new shit

Helt sjukt så jäkla snygga väskor! Skulle också vilja ha en sådan färgklick i livet...
bilder. http://www.wheredidugetthat.com/ http://saaabinas.blogg.se/ http://www.google.se/

Rädslan den går över men den där oron stannar kvar

Endast två timmar efter att jag satt på bussen på väg till skolan var jag påväg hem igen. Hatar min förkylning som gett mig ont i halsen, rinnande näsa, rinnande ögon, nysningar och kanske till och med lite feber. Tog då i rejält när jag kom hem och lagade mig en fin pasta sallad med vitlöks smör i hopp om att förkylningen skall utrotas. Ska ta hand om mig själv och ta det lungt idag så jag orkar resten av veckan för det har jag gett mig fan på att jag ska göra faktiskt!

Exakt en månad till Siesta lite mer än en månad kvar tills skolan slutar och jag får åka till varmare breddgrader med mina girls!

peace




My own May Day in Pics

En august och en mathilda, ganska söta!
Linn var glad för att det var Valborg

min pojkvän var lika snygg somvanligt!

och väldigt väldigt söt

jävlar i hoppet vad snygga tjejer

Emma var tydligen väldigt upprörd över något..

vi dansade jumpstyle snyggt som attan

försökte oss på det där med cirkus också!

fin valborg med fina människor helt enkelt ♥

Kan inte tänka, jag står bara här och ler

Vaknade kvart över tolv vilket är riktigt sent för att vara Mathilda...sedan dess har dagen mest bestått av skins, vatten, popcorn, mat, musik och sängen ja you name it. Valborg då ? Jo det blev en lyckad kväll var dock riktigt trött i början av kvällen efter vår match som vi för den delen vann med 1-0 mot Torn. Ja igårkväll blev det då grillning och krök med mina fina vänner uti min enkla boning. Två av mina vänner svek oss efter ett tag och lämnade för att festa vidare i Lund men vi andra föredrog att stanna. Idag frågade Linn mig hur kvällen var efter dom hade stuckit och hon satt bara och skratta åt min beskrivning och tyckte vi var random...det enda jag skrev var: lollo gick ett tag efter ni gått, sen spela killarna ngt så jag och gustav försvann till min säng sen knacka nils på och sa att dom också stack, sen vare bara jag och min gast kvar. Jette kul Limpi, fattar inte ?! Haha. 

Nu ska jag förtsätta med mina sysslor dvs det jag skrev i början!

Pusss

20 fina månader tillsammans lyckades vi skrapa ihop i fredags! I love you ♥

RSS 2.0