you and I collide

Kom precis hem från min älskling. Mysig kväll
kramade om varandra extra mycket för nu ses
vi inte på 9 dagar om jag har räknat rätt...
& idag har det varit du & jag i 14 månader ♥


jag älskar dig fina människa !

rootless tree

Kom ganska nyss hem från lund. Träffade Lojjsan där inne på en mysig fika sen lyckades man också träffa Anna och Beck av en slump trevligt ! Fick med mig ett par mys shorts hem annars ingeting alls. Just nu ligger jag i sängen under täcker och fryser, men det är mysigt det plus lite musik på det så funkar det ändå. Snart blir det tacos till middag sen kommer min fina pojkvän hit I guess.






 


automatic lover

Genomförkyld och grann tös som sitter framför datorn ikväll. Har gjort svenskan hyfsat klar och packat lite varjefall plockat fram vad jag ska ha med mig till Spanien. Nu blir det koka te som vanligt och fortsätta hoppas på att må lite bättre imorgon för jag måste verkligen ta mig till skolan imorgon och lämna in den satans uppgiften...
Åhh vill ha sommar och värme nununu! Men när jag kommer hem från Spanien får jag fortsätta se fram emot Siestafestivalen, det var galet roligt förra gången och biljetten är redan köpt till i Juni det ska bli great. Härliga människor, grym musik och glad stämning kan inte bli bättre. Peace out !






Åh känner ni festivalkänslan gubbar ?!


when you are near

Åh ingen skola idag heller man blir aningen less & imorgon måste jag verkligen till skolan för att lämna in vår stora svenska uppgift, so there is no return. Idag har jag spenderat hela dagen i sängen och resten framför tvn/datan. Börjar bli lite smått rastlös därför blev jag glad när min bror kom hem, så just nu sitter vi vid varsin dator och spelar robot unicorn, nördigt men kul. Ska strax ta tag i svenskan och skriva klart det sista sen får jag finslipa det på lektionen imorgon. Bara imorgon kvar som jag behöver uthärda sen är det dags för ett härligt och välbehövt lov i Spanien med fotbollslaget det ska bli awesome. Nu ska jag fortsätta nysa och snyta min stackars näsa toppen aight ?!


Precis såhär känner jag med...kanske inte riktigt lika söt dock.

Du stack ett hål i min kevlarsjäl...

Stannade hemma från skolan idag...igen *suck* så galet tråkigt vill inte vara hemma och göra ingeting. Har iallafall lyckats åstadkomma en ny header lite snabbt vad tycks ? Har även ätit vitlök, apelsin, vitamintabletter och ibumetin såklart för att lindra halsont, feber osv. Toppen måste verkligen bli frisk, först och främst måste jag till skolan och lämna in lite uppgiter men för det andra måste jag bli frisk till vi åker till spanien !! Nu ska jag skriva lite på svenska inlämningen och lyssna på underbara kent ! Puss







Famous last words

Blev visst ingen skola för min del...halsen gör ont, öronen också & jag tror jag har feber. Inte alls bra måste bli frisk innan vi drar till Spanien. Sov ända till elva och nu ska jag gå ner och koka en kopp te sen mysa ner mig i sängen igen och kolla på film. Får göra det bästa av den dåliga situationen. Lite bilder på grymma my chemical romance piggar upp lite iallafall.




I am not afraid to keep on living I am not afraid to walk this world alone

Stay close, don't go..

Hey ! Har haft en förjävlig dag har verkligen mått som jag förtjänar efter gårdagens festligheter. Hade jätte trevligt var först hemma hos Kim och förfesta vid tio tiden tog vi oss hem till Kirre och festade med en massa trevliga människor. Nu har jag ätit mammas äpplepaj och har nyss bäddat ner mig i sängen framför en film får se när jag lyckas somna eftersom jag lyckades sova ända till två efter några om och män. Nä nu ska jag koncentrera mig på filmen sen vara redo för en ny skolvecka. På fredag är vi lediga och dagen efter åker jag till Espana med fotbollslaget ska bli så jäkla skönt. Puss.





: weheartit.com

so fucking special

Fasen svårt att bestämma sig om ska ha blogg eller inte. Men idag blev det ett nytt ryck och en ny blogg. Blir ganska mycket bilder, man vill ju ha någonstans att lägga upp det man fotar och redigerar. Inte så mycket vardagstrams tror jag det kommer bli heller. Så nu får vi se hur länge denna bloggen får leva.

RSS 2.0